Hotel Blue Bay Afitos Kasandra

Hotel Blue Bay

Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Lokacija: Nalazi se 100m od plaže, 500m od centra, na jedinstvenoj poziciji...

Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Evripidis Afitos Kasandra

Hotel Evripidis

Hotel Evripidis, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Lokacija: nalazi se između mesta Afitos i Kalitea, na 300 m od centra mesta...
već od rsd

Hotel Evripidis, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Stratos

Hotel Stratos, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Stratos smešten je u tradicionalnom mestu Afitos. Sadržaj – Hotel e ima...
već od rsd

Hotel Stratos, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Afitos je po mnogo cemu jedinstveno mesto na Kasandri, a mozda i na čitavom Halkidikiju. Nalazi se na severo-istočnoj obali poluostrva Kasandra, između letovališta Nea Fokea i Kalithea. Od mesta Polihrono udaljen je svega 13km, a od Soluna 80 km. Idealan je kao baza za obilazak i istocnog i zapadnog dela poluostrva. Velika prednosta Afitosa je blizina Kalitee (svega dva-tri minuta vožnje) i njene prelepe plaže.

Locirano na uzvisenju pruza jedinstven pogled na zaliv i morsko plavetnilo. Mesto odise mediteranskim duhom i zbog uskih uličica i kamenih fasada većine objekata podseća na Dubrovnik i Dalmaciju.

Plaža u Afitosu je karakteristična po tirkiznoj vodi, pa pogled na nju sa visine ostavlja bez daha.

Afitos je idealan za romantike i za sve one koji zele lepo mesto kao bazu za obilazak Kasandre. U okolini Afitosa postoje lepe plaže, ali i mesta za one koji zele malo vise zabave poput Kalithee koja je samo nekoliko minuta voznje, a poznata je po najboljim klubovima za mlade na Kasandri.

Lokacija letovališta Afitos – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)