Hotel Blue Bay

Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023. Lokacija: Nalazi se 100m od plaže, 500m od centra, na jedinstvenoj poziciji...

Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka

Hotel Evripidis Afitos Kasandra

Hotel Evripidis

Hotel Evripidis, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023. Lokacija: nalazi se između mesta Afitos i Kalitea, na 300 m od centra mesta...
već od rsd

Hotel Evripidis, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka

Hotel Stratos Afitos Kasandra

Hotel Stratos

Hotel Stratos, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023. Hotel Stratos smešten je u tradicionalnom mestu Afitos. Sadržaj – Hotel e ima...
već od rsd

Hotel Stratos, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka

Opšte informacije o letovalištu

Afitos je po mnogo cemu jedinstveno mesto na Kasandri, a mozda i na čitavom Halkidikiju. Nalazi se na severo-istočnoj obali poluostrva Kasandra, između letovališta Nea Fokea i Kalithea. Od mesta Polihrono udaljen je svega 13km, a od Soluna 80 km. Idealan je kao baza za obilazak i istocnog i zapadnog dela poluostrva. Velika prednosta Afitosa je blizina Kalitee (svega dva-tri minuta vožnje) i njene prelepe plaže.

Locirano na uzvisenju pruza jedinstven pogled na zaliv i morsko plavetnilo. Mesto odise mediteranskim duhom i zbog uskih uličica i kamenih fasada većine objekata podseća na Dubrovnik i Dalmaciju.

Plaža u Afitosu je karakteristična po tirkiznoj vodi, pa pogled na nju sa visine ostavlja bez daha.

Afitos je idealan za romantike i za sve one koji zele lepo mesto kao bazu za obilazak Kasandre. U okolini Afitosa postoje lepe plaže, ali i mesta za one koji zele malo vise zabave poput Kalithee koja je samo nekoliko minuta voznje, a poznata je po najboljim klubovima za mlade na Kasandri.

Lokacija letovališta Afitos – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)