Opšte informacije o letovalištu

Akti Lagomandra ili borova šuma na moru. Ovo je idealan opis plaže Lagomandra. Nalazi se na 8km od Neos Marmarasa. Preporučujemo za porodice sa decom. Mesto istinske lepote.Lagomandra Beach je dugačka oko 1km, a mali rtovi dele plažu na tri dela. Duž plaže je borova šuma koja pruža senku idealnu za skrivanje od vrelog letnjeg sunca.
Na južnom i najpopularnijem delu plaže pružaju se mogućnosti za uživanje u vodenim sportovima – pedaline, gliseri, banane.Voda je bistra i prozirna, a morsko dno peščano i čisto.

Lokacija letovališta Akti Lagomandra – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)