Letovanje Albanija

Letovanje Albanija 2022

LETOVANJE U ALBANIJI TREĆU GODINU ZAREDOM U MAESTRO TRAVEL ORGANIZACIJI!

Dragi klijenti, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da smo ove godine za Vas pripremili do sada najveću ponudu za letovanje u Albaniji.
Ono što je novost i lepa vest za sve naše putnike jeste da ćemo ove godine pored autobuskih aranžmana na 7 noćenja, imati i autobuske aranžmane na 9 i 10 noćenja!
U ponudi će, kao i do sada, biti veliki broj hotela i privatnog smeštaja u Draču, Valoni, Sarandi i Ksamilu.
Pozivamo Vas da popunite upitnik prema okvirnom datumu Vašeg letovanja, a mi ćemo se potruditi da Vam u najkraćem roku pošaljemo našu najbolju ponudu.

MAESTRO PAKET ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Od 01.06.2022. preko 30 garantovanih polazaka za Albaniju na 7, 9 i 10 noćenja
 • Najbolju preporuku prilikom izbora hotela za Vaš odmor
 • Fantastične popuste za porodice sa decom
 • Maestro Travel predstavnika na destinaciji sve vreme letovanja dostupnog 24h
 • Autobuski prevoz iz svih većih gradova Srbije (Subotica, Novi Sad, Beograd – Niš auto put, Negotin, Bor, Zaječar, Kragujevac, Kruševac…)
 • Fantastične izlete na destinaciji (u zavisnosti od toga u kom delu Albanije letujete pripremili smo za Vas sjajne izlete koje će Vam tokom letovanja Maestro Travel predstavnik prezentovati i obavestiti Vas o datumima planiranih izleta…)
 • U potrazi ste za najboljim restoranom? Restoran sa određenom vrstom hrane ili određenog budžeta  (u zavisnosti od Vaših potreba, Vaš Maestro Travel predstavnik uvek je tu da preporuči za Vas ono najbolje!)
 • Medicinska podrška (uvek kada je to i potrebno, u saradnji sa Maestro Travel predstavnikom, našim putnicima smo na raspolaganju u asistenciji da lako i brzo reše bilo koji zdravstveni problem)
 • Rent a car (ukoliko želite, za Vas brzo i lako, naš predstavnik obezbeđuje vozilo sa vozačem ili Rent a car)
 • i još mnogo toga…

USLOVI REZERVACIJE I PLAĆANjA:

 • Rezervaciju možete izvršiti:
  – Pozivom na broj call centra 0652887000
  – Slanjem poruke na adresu putovanja@maestrotravel.rs,
  – Kod Vama najbližeg predstavnika Maestro Travel d.o.o. u Vašem gradu
 • Uslovi plaćanja:
  mogućnost on-line plaćanja bilo kojom platnom karticom
  – 40% prilikom rezervacije
  – ostatak do 10 dana pre polaska ili odloženo plaćanje administrativnom zabranom ili čekovima građana bez uvećanja do 20.12.2022. godine

Pišite nam! Maestro Travel agent čeka da zajedno donesemo Mudru odluku.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)