Apartkomplex MM Primorsko
Destinacija: Hotel Sappfir, Primorsko, Bugarska
Cena: 10 RO već od RSD

Apartkomplex MM, Primorsko, letovanje 2020

Apartkomplex MM se nalazi u Primorskom, 300 metara od centra grada i 500 metara od plaže.
Kompleks sadrži: otvoreni bazen, jakuzzi, kafe bar, besplatne ležaljke i suncobrane. Nudi besplatan WiFi internet. Glavna autobuska stanica je 150 metara od Kompleksa MM, a akvapark je udaljen svega 5 minuta. Sve sobe su klimatizovane i opremljene su u modernom stilu i poseduju kablovsku televiziju i DVD plejer. Svaki apartman se sastoji od balkona, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje, potpuno opremljene kuhinjie i trpezarije i kupatila sa tuš kabinom.

NAPOMENA: Direktnom kupovinom aranžmana u poslovnici Maestro Travel, poklanjamo Vam 6GB mobilnog interneta za korišćenje tokom Vašeg odmora u Bugarskoj!

Galerija Apartkomplex MM, Primorsko, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)