Destinacija: Apartmani Perović 3*, Budva, Crna Gora
Cena: RO već od rsd : TOP OFFER!!!

Apartmani Perović, Budva, letovanje 2022.

Apartmani Perović  su potpuno novi apartmani koji se nalaze se na 200m od plaže na odličnoj lokaciji. U blizini apartmana je veliki broj prodavnica, mini marketa, kafića kao i tržni centar.

Apartmani su sa jednom ili dve spavaće sobe, kapaciteta 4 ili 6 odraslih osoba.

Svaki apartman sadrži kompletno opremljenu kuhinju, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj i internet bez doplate, kupatilo sa tuš kabinom, peškire. Apartmani imaju direktan ili bočni pogled na more.
Promena peškira na dva dana, posteljine na pola smene.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cena smeštaja u Apartmanima Perović, Budva, Crna Gora letovanje 2022.

Najam A1B A2B
Jun/Septembar / /
Jul/Avgust / /

Cene po osobi, po danu sa minimalnim brojem od 5 noćenja

LEGENDA:
A1B
– apartman sa jednom spavaćom sobom
A2B – apartman sa dve spavaće sobe

Galerija Apartmani Perović, Budva, letovanje 2022.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)