App Sea Grace Sunčev Breg
Destinacija: Apartmani Sea Grace, Sunčev Breg, Bugarska
Cena: 10 BB već od RSD

Apartmani Sea Grace, Sunčev Breg, letovanje 2020

Apartmani „Sea Grace“ predstavljaju kompleks koji se nalazi u južnom delu Sunčevog Brega, na 300 m od plaže, treća linija hotela.
Apartmani su izgrađeni 2007. godine i renovirani 2011. godine.

Sadržaj: Kompleks “Sea Grace” raspolaže otvorenim bazenom sa ležaljkama i suncobranima, barom i restoranom, sefom na recepciji uz doplatu, besplatnim internetom u javnim delovima kompleksa, parkingom bez doplate, menjačnicom. Kompleks ima i stolove za stoni tenis, wellness centar i bilijar.
Smeštaj je moguć u apartmanima sa jednom spavaćom sobom.
Apartmani 2+2 imaju jednu dnevnu i jednu spavaću sobu, maksimalnog kapaciteta 4 ili 5 odraslih osoba.

Svaka smeštajna jedinica poseduje kupatilo, kuhinju, frižider, klimu, terasu, TV SAT.

Galerija Sea Grace, Sunčev Breg, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)