Bansko
Destinacija: Bansko, novembar 2024, Bugarska
Cena: već od rsd

BANSKO – DAN PRIMIRJA
11.11/15.11.2024. godine – 3 puna pansiona
12.11/15.11.2024. godine – 2 puna pansiona
HOTEL CASA KARINA ****
WELLNESS & SPA

Opšte informacije o programu

Poslušajte priču o jednom od najlepših i najvažnijih pravoslavnih manastira na svetu, prošetajte Sofijom. Odmorite svoja čula  u planinskoj oazi na Pirinu. Uživajte u čarima bugarske nacionalne kuhinje ili častite sebe masažom.

Prvi dan  BEOGRAD-NIŠ-BUGARSKA
 Polazak grupe iz Beograda oko 23:30h, nastavak putovanja autoputem preko Niša do Bugarske, uz usputne pauze radi osveženja i obavljanja graničnih formalnosti.

Drugi dan  RILSKI MANASTIR-BANSKO
 Ulazak u Bugarsku preko graničnog prelaza Gradina. Vožnja do Rilskog manastira. Po dolasku u manastir, slobodno vreme za obilazak manastirskog kompleksa. Rilski manastir predstavlja najveći i najpoznatiji pravoslavni manastir u Bugarskoj koji se nalazi na 1.147 m nadmorske visine, na samo 117 km od Sofije. Jedan je od najprepoznatljivijih turističkih vrednosti Bugarske, kulturni i duhovni centar bugarske nacionalne svesti.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju i fotografisanje.

Polazak za Bansko. Po dolasku u Bansko, smeštaj u hotel “Casa Karina”**** u kome imate besplatno korišćenje wellness & spa. Ručak. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

Treći dan  BANSKO
Doručak. Slobodno vreme za šetnju starim gradom i uživanje u čarima Spa & Wellnes hotela “Casa Karina”. Ručak. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

Četvrti dan  BANSKO-RUPITE-BANSKO
 Subota – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Preporučujemo da sa nama krenete na fakultativni izlet do mesta Rupite. Rupite je mesto gde je do 1996. godine. živela čuvena proročica Baba Vanga. Baba Vangu zovu još i balkanski Nostradamus. Imala je moć da predvidi mnoge događaje. O svemu ćete čuti mnogo više od naših vodiča. Obilazimo i crkvu Sv. Petke pored koje je sahranjena Vangelija Pandeva, poznatija kao Baba Vanga. Povratak u hotel do ručka. Ručak. Slobodno vreme za Wellness & SPA. Večera. Noćenje.

Peti dan  BANSKO-SOFIJA-NIŠ-BEOGRAD
 Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Sofiju. Po dolasku u Sofiju, odlazak do “Paradise Center” – šoping centra, jedno od najatraktivnijih i najposećenijih mesta za kupovinu i zabavu u Bugarskoj. Slobodno vreme za kupovinu i individualne aktivnosti. Okupljanje grupe u popodnevnim satima i polazak za Srbiju. Povratak u Srbiju u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

*PROMO cena aranžmana za 2 puna pansiona:  rsd po osobi
*PROMO cena aranžmana za 3 puna pansiona: rsd po osobi

 

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
– smeštaj u hotelu “Casa Karina” u dvokrevetnim sobama i apartmanima na bazi dva puna pansiona
– Wellness & Spa
– obilazak Rilskog manastira
– obilazak Paradise Centra u Sofiji
– vođstvo puta
– organizacija putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
– individualne troškove
– fakultativni izlet za Rupite – 10€ po osobi
– obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje

Popusti i doplate:
– deca do 12 godina imaju popust 35% na cenu aranžmana.
– deca do 6 godina uz 2 punoplative osobe imaju GRATIS boravak u hotelu, plaćaju samo prevoz 4.000 rsd
– doplata za 1/1 sobu – 80% od cene aranžmana.
– umanjenje za sopstveni prevoz 1.000 rsd na cenu iz Niša.

Doplate za polaske iz drugih gradova:
– doplata za polazak iz Novog Sada – 3.000 rsd
– doplata za polazak iz Beograda (auto put Beograd – Pojate) – 2.000 rsd
– doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 2.000 rsd
– doplata za polazak iz Leskovca i Prokuplja – 2.000 rsd

 

Informacije o hotelu:
Hotel Casa Karina  je hotel sa 4 zvezdice koji je udaljen od ski lifta 150 m.
Sadržaj hotela: lift, sef na recepciji uz doplatu, animatori uz doplatu, zatvoreni bazen, bebi krevetac uz doplatu. Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama, apartmanima sa jednom i dve spavaće sobe i studijima sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i kauč na rasklapanje, pogled na planine ili pogled na ski staze, grejanje, TV SAT, telefon, pristup internetu, u kupatilu kada ili tuš kabina, fen za kosu. Apartmani i studiji takođe poseduju opremljenu kuhinju (posuđe, pribor za jelo, toster, mikrotalasna, frižider, kuvalo za vodu, elektični rešo), daska za peglanje.

NAPOMENE:

 • U slučaju nastupanja opravdanih razloga i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja iste ili veće kategorizacije.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od povratka u Srbiju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju zvanične promene na monetarnom tržištu, koja utiče na kalkulativne elemente, promeni cenu aranžmana.
 • Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih saržaja u program u zavisnosti od objektivnih okolnosti)
 • Svaka promena programa putovanja od strane putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencije ne predstavlja izmenu ugovorenog programa.
 • Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i Opštim Uslovima Putovanja organizatora.
 • Svi putnici pre polaska na put moraju se upoznati sa propisanim pravilima ponašanja zemlje u koju putuju.
 • Za sve fakultative potreban je minimalni broj učesnika da bi se isti realizovali.
 • Raspored sedenja u autobusu pravi se po rasporedu prijave.
 • Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja na svaka 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
 • Kod prevoza autobusom putnik može poneti 1 komad prtljaga po osobi, ukupne težine 20kg. U slučaju prekoračenja ukupne težine, prevoznik zadržava pravo naplate viška prtljaga 250,00 rsd po kilogramu, ukoliko ima mesta za dodatni. Minimum prijavljenih putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba, u suprotnom poslednji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 3 dana pre datuma polaska.

 

Galerija Rilski manastir i hotel Casa Karina, Bansko, jesen 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)