Bansko
Destinacija: Bansko, novembar 2020, Bugarska
Cena: RSD

BANSKO – DAN PRIMIRJA
2020. godine
HOTEL CASA KARINA ****
WELLNESS & SPA

Opšte informacije o programu

Maestro Travel Vas poziva na putovanje kroz koje ćete moći da tokom Državnog praznika (Dan primirja u Prvom svetskom ratu) provedete produženi vikend na Banskom i  uživate u čarima planine Pirin.

Prvi dan –
Polazak grupe sa dogovorenog mesta u ponoć. Vožnja do Rilskog manastira, preko graničnog prelaza Gradina i Sofije, sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

Drugi dan – 
Po dolasku u manastir, slobodno vreme za obilazak manastirskog kompleksa. Rilski manastir predstavlja najveći i najpoznatiji pravoslavni manastir u Bugarskoj koji se nalazi na
1.147 m nadmorske visine, na samo 117 km od Sofije. Jedan je od najprepoznatljivijih turističkih vrednosti Bugarske, kulturni i duhovni centar bugarske nacionalne svesti.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju i fotografisanje.
Polazak za Bansko. Po dolasku u Bansko, smeštaj u hotel “Casa Karina”**** u kome imate besplatno korišćenje wellness & spa. Ručak. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

Treći dan
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, wellness & spa. Ručak. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.

Četvrti dan
Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Sofiju. Po dolasku u Sofiju, odlazak do Paradise Center – šoping centra, jedno od najatraktivnijih i najposećenijih mesta za kupovinu i zabavu u Bugarskoj. Slobodno vreme za kupovinu i individualne aktivnosti. Okupljanje grupe u popodnevnim satima i polazak za Srbiju. Povratak u Srbiju u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Cena aranžmana: U PRIPREMI

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
– smeštaj u hotelu “Casa Karina” u dvokrevetnim sobama i apartmanima na bazi dva puna pansiona
– Wellness & Spa
– obilazak Rilskog manastira
– obilazak Paradise Centra u Sofiji
– vođstvo puta
– organizacija putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
– individualne troškove
– obavezno međunarodno putno osiguranje

Doplate za polaske iz drugih gradova:
– doplata za polazak iz Beograda (auto put Beograd – Niš) – 3.000 rsd (minimum 10 putnika)
– doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 2.400 rsd (minimum 10 putnika)
– doplata za polazak iz Leskovca i Prokuplja – 1.800 rsd (minimum 10 putnika)

Popusti i doplate:
– doplata za jednokrevetnu sobu – 80%
– deca od 2 do 12 godina imaju umanjenje 20%

 

Informacije o hotelu:

Hotel Casa Karina  je hotel sa 4 zvezdice koji je udaljen od ski lifta 150 m.

Sadržaj hotela: lift, sef na recepciji uz doplatu, animatori uz doplatu, zatvoreni bazen, bebi krevetac uz doplatu. Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama, apartmanima sa jednom i dve spavaće sobe i studijima sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i kauč na rasklapanje, pogled na planine ili pogled na ski staze, grejanje, TV SAT, telefon, pristup internetu, u kupatilu kada ili tuš kabina, fen za kosu. Apartmani i studiji takođe poseduju opremljenu kuhinju (posuđe, pribor za jelo, toster, mikrotalasna, frižider, kuvalo za vodu, elektični rešo), daska za peglanje.

 

Galerija Rilski manastir i hotel Casa Karina, Bansko, jesen 2020Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)