Destinacija: Hotel Adria II, Čanj, Crna Gora
Cena: rsd

Hotel Adria II, Čanj, letovanje 2021.

Hotel Adria II se nalazi u mirnom delu Čanja na 80m od plaže, tako da omogućuje mir i tišinu turistima.

Moderno opremljene sobe (1/2, 1/3, 1/4) pružaju potpuni komfor i udobnost turista, poseduju sopstveno kupatilo, terasu, TV (satelitski program), frižider, klimu, WIFI, a većina ima pogled ka moru.

Obezbeđen parking prostor uz sami objekat. U sklopu objekta je i recepcija koja pruža sve potrebne informacije, kao i prostrani restoran sa letnjom baštom u kojoj turisti mogu dobiti kvalitetne i sveže obroke domaće hrane od uvek nasmejanog i ljubaznog osoblja.
POPUSTI :
– deca do 2 god imaju besplatan boravak (na zajedničkom ležaju, bez hrane)
– deca od 2-10 god na zajedničkom ležaju- plaćaju po 50% od cene
– deca od 2-12 god na posebnom ležaju-plaćaju po 70% od cene
– dete do 12 god sa jednom odraslom osobom u studiju 1/2 – placa 80% od cene
Doplate :
• doplata za klimu – 2.00€ po studiJu dnevno
• Boravišna taksa i osiguranje nisu uračunati u cenu – plaćaju se na recepciji dnevno po osobi:
deca do 12 god – 0.50€ , od 12-18 god. – 1€, odrasli 1.50€
• Ulazak u studio od 12.00h a izlazak iz studiJa do 9.00h zadnjeg dana

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Galerija hotel Adria II, Čanj, letovanje 2021.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)