Hotel Albanian Star Drač Albanija
Destinacija: Hotel Albanian Star, Drač, Albanija
Cena: BB već od rsd

Hotel Albanian Star, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Hotel Albanian Star – Smešten u gradu Golem, na 5 km od Drača.
Hotel ima privatnu peščanu plažu koja nudi brojne vodene aktivnosti. Hotel takođe sadrži restoran sa prostranom terasom, bar i otvoreni bazen. Na licu mesta se mogu naći fitnes i igraonica. Sve smeštajne jedinice u hotelu sadrže klima-uređaj, radni sto, prostor za sedenje, sef i mini-bar. Na raspolaganju vam je TV sa satelitskim kanalima, kao i sopstveno kupatilo sa hidromasažnim tušem, besplatnim toaletnim potrepštinama i sušilom za kosu. Svaka jedinica nudi balkon sa pogledom na more, vrt ili bazen. Privatna plaža hotela sadrži ležaljke, tuševe i suncobrane. Jednom nedeljno, hotel organizuje disko noći. Na licu mesta se može organizovati iznajmljivanje automobila, kao i hemijsko čišćenje i veš. Gosti mogu da posete dvorac Drač koji se nalazi na 5 km, dok je amfiteatar Drač, mesto svetske baštine, udaljen 5 km. Lokalni autobusi staju 150 m. Trajektna luka se takođe nalazi na 5 km od hotela. Aerodroma Tirana se nalazi na 35 km.

Popusti i doplate za decu i odrasle:

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

 

Cene smeštaja, hotel Albanian Star, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Sopstveni prevoz

Smeštaj Dbl BV 2+0 Dbl SV 2+0 Dbl S BV  2+0 Dbl S SV Dbl BV 2+0 Dbl SV 2+0 Dbl S BV  2+0 Dbl S SV
Usluga BB BB BB BB HB HB HB HB
01.09.-30.09. / / / / / / / /

Cene po OSOBI dnevno za noćenje sa doručkom i polupansion u dinarima (RSD)

LEGENDA:
Dbl BV – dvokrevetna soba poged park
Dbl SV – dvokrevetna soba pogled more
Dbl S BV – dvokrevetna superior soba pogled park
Dbl S S – dvokrevetna soba superior pogled more

 

Galerija Albanian Star, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Albanian Star, Drač, Albanija, letovanje 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)