Alexander the Great Kriopigi
Destinacija: Alexander the Great, Kriopigi, Kasandra, Grčka - Letovanje 2024
Cena: već od rsd

Hotel Alexander the Great, Kriopigi, Grčka letovanje 2024.

Alexander the Great
Lokacija: Nalazi se na jednoj od najlepših obala Grčke, iznad prelepe peščane plaže ( 100 – 250 m ) do koje se stiže stepenicama ili liftom (samo za goste hotela). Udaljen je od mesta Kriopigi oko 1.5 kilometara.
Smeštaj:
Standardne sobe (~20 m2 ) se nalaze u glavnoj zgradi i gledaju na more ili vrt ,namenjene su za 2 osobe i infanta(manji “francuski” ležaj i pomoćni ležaj).
Superior soba (~25 m2) je namenjana za tri osobe, sve sobe pogled more su kompletno renovirane 2017 godine.
Hotelski sadržaji: Ova, već po malo oronula „lepotica“ ( po našem mišljenju 3*) svojim gostima nudi; klimatizovane sobe sa balkonom ili terasom, SAT TV, telefon, sef i internet. Hotel poseduje: restoran, „ a la carte“, mini market, prodavnicu suvenira, bar, kafe, sportske terene i animacijski program.
Plaža: peščana.
Usluga: je polupansion. Doručak – kontinentalni, večera – švedski sto. Ležaljke i suncobrani se plaćaju.

Wi-Fi napomena:
Maestro Travel ne može garantovati protok interneta u hotelima u Grčkoj i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.

Galerija slika hotel Alexander the Great, Kriopigi, Grčka letovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)