Destinacija: Hotel Alexandros Palace, Uranopolis, Atos, Halkidiki, Grčka
Cena: TOP PONUDA :

Hotel Alexandros Palace, Uranopolis, Atos, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Hotel Alexandros Palace je smešten na zelenilom bogatoj padini kraj naselja Tripiti i raspolaže privatnom plažom, welnes centrom i teniskim terenom. U ponudi ima elegantan smeštaj i raznovrsne restorane i barove.

Sobe i suite jedinice u objektu Alexandros su renovirane i imaju balkon sa pogledom na bazen, vrt ili Svetu Goru. Takođe sadrže TV sa satelitskim kanalima, aparat za pripremu čaja/kafe, klima-uređaj sa pojedinačnim podešavanjem i fen za kosu.

U masažama i kozmetičkim tretmanima možete uživati u spa centru u okviru objekta, koji obuhvata hidromasažnu kadu, bazen u zatvorenom i parno kupatilo. Objekat Alexandros Palace takođe nudi bazen na otvorenom i zaseban dečji bazen.

U restoranu u okviru objekta se služe mediteranska i internacionalna jela. Uz osvežavajuća pića i egzotične koktele se možete opustiti u nekom od četiri bara, uključujući bar na otvorenom sa panoramskim pogledom na more.

Cene smeštaja na upit, hotel Alexandros Palace, Uranopolis, Atos, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Galerija slika Hotel Alexandros Palace, Uranopolis, Atos, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)