Hotel Ammos Beach Olympic Beach
Destinacija: Hotel Ammos Beach, Olympic Beach, Pieria, Grčka
Cena: već od rsd

Hotel Ammos Beach, Olympic Beach, Pieria, Grčka letovanje 2023.

Ammos Beach Studios and Suites nalazi se u centralnom delu Olympic Beach-a i 50m od peščane plaže. Restorani, taverne i prodavnice su na pešačkoj udaljenosti od hotela.

Ammos beach Studios raspolaže sa 35 studija i apartmana, svi su uređeni u toplim i zemljanim bojama.
Hotel ima u sobi pogodnosti kao što su kuhnja, namešten balkon, frižider, klimu i TV sa satelitskim kanalima. Besplatan Wi-Fi internet, svakodnevno čišćenje.

Galerija slika Hotel Ammos Beach, Olympic Beach, Pieria, Grčka letovanje 2023.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)