Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort Kušadasi
Destinacija: Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort 5*, Kušadasi, Turska
Cena: već od rsd

Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, udaljen je od aerodroma u Izmiru 45 km, a od grada Kušadasija 35 km.
Sadržaj: recepcija, glavni restoran, besplatan Wi-Fi internet, a la carte restorani (turski, italijanski i riblji), nekoliko barova, akva park sa toboganima, mini akva park, tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, golf, vaterpolo, sauna, hamam, masaže, aerobik, gimnastika.
Besplatne usluge: ležaljke i suncobrani
Ishrana: All inclusive (Sve uključeno)
Smeštaj: klima uređaj (centralna u sobama u glavnoj zgradi, split u sobama u klub zgradi), sef (uz doplatu),telefon, satelitska televizija, mini bar,  ketler , set za kafu i čaj, kupatilo, fen, balkon ili terasa.  Deluxe sobe su površine 31 m2 i locirane su u glavnoj zgradi. Club sobe su površine 30 m2. Porodične sobe su površine 48 m2 . Club suite sobe su površine 48 m2 i sastoje se od odvojene spavaće sobe i dnevne sobe.

Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Sopstveni prevoz

Smeštaj Dbl 2+0
Usluga BB
19.06. /
29.06. /
09.07. /
19.07. /
29.07. /
08.08. /
18.08. /
28.08. /
07.09. /
17.09. /

Cene po OSOBI za 10 noćenja sa doručkom u dinarima (RSD)

LEGENDA:
BB – noćenje sa doručkom
Dbl – dvokrevetna soba

 

Galerija Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Hotel Aria Claros Beach & Spa Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)