Hotel Blue Bay Afitos Kasandra
Destinacija: Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Cena: već od rsd

Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Lokacija: Nalazi se 100m od plaže, 500m od centra, na jedinstvenoj poziciji iznad mora, na litici visokoj 60 metara.
Hotelski sadržaj: Poseduje recepciju, lobi, restoran, bar, bar kraj bazena, bazen na otvorenom, fitness soba, mali spa centar, internet, igralište za decu, salu za sastanke.
Smeštaj: Sve sobe hotela su klimatizovane i imaju telefon, SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, kupatilo i terasu / balkon sa pogledom na more.
Standardne sobe: Nalaze se u glavnoj zgradi, gledaju na ostatak kompleksa i na more, namenjene su za 2-3 osobe( francuski lažaj i sofa).
Superior sobe: prostranije od standardnih, sa pogledom na more, namenjene za 2-3 osobe.
Junior suite: kombinovana dnevno-spavaća soba, namenjena za 2-3 osobe; dodatno opremljene LCD TV-om, mini frižiderom i kadom u kupatilu. Suite: luksuznije opremljene, namenjene za 2-3 osobe.
Usluga: Noćenja sa doručkom ili polupansion.

Galerija slika Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)