Destinacija: Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Cena: TOP PONUDA :

Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Lokacija: Nalazi se 100m od plaže, 500m od centra, na jedinstvenoj poziciji iznad mora, na litici visokoj 60 metara.
Hotelski sadržaj: Poseduje recepciju, lobi, restoran, bar, bar kraj bazena, bazen na otvorenom, fitness soba, mali spa centar, internet, igralište za decu, salu za sastanke.
Smeštaj: Sve sobe hotela su klimatizovane i imaju telefon, SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, kupatilo i terasu / balkon sa pogledom na more.
Standardne sobe: Nalaze se u glavnoj zgradi, gledaju na ostatak kompleksa i na more, namenjene su za 2-3 osobe( francuski lažaj i sofa).
Superior sobe: prostranije od standardnih, sa pogledom na more, namenjene za 2-3 osobe.
Junior suite: kombinovana dnevno-spavaća soba, namenjena za 2-3 osobe; dodatno opremljene LCD TV-om, mini frižiderom i kadom u kupatilu. Suite: luksuznije opremljene, namenjene za 2-3 osobe.
Usluga: Noćenja sa doručkom ili polupansion.

Cene smeštaja na upit, hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Galerija slika Hotel Blue Bay, Afitos, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)