Hotel Carine Kumbor Superior
Destinacija: Hotel Carine Superior, Kumbor, Crna Gora

Hotel Carine Superior, Kumbor, Crna Gora letovanje 2024.

Hotel Carine Hotel Kumbor Superior se nalazi u Herceg Novom, na 2,6 km od plaže Lalovina. U ponudi je smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom. Raznovrsni sadržaji ovog hotela uključuju bar, zajednički salon i vrt. Hotel ima bazen u zatvorenom i recepciju koja radi non-stop, a u objektu se organizuje i večernji zabavni program. Gostima hotela je dostupna besplatna opremu za plažu (ležaljke i suncobrani).

Sobe poseduju klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, kuvalo, tuš, fen za kosu i radni sto. Hotelske sobe sadrže garderober i sopstveno kupatilo.

U hotelu Carine Hotel Kumbor Superior služi se doručak na bazi švedskog stola ili kontinentalni doručak.

Tokom boravka možete da se opustite na terasi u okviru smeštajnog objekta. Gosti mogu da igraju bilijar u okviru objekta Carine Hotel Kumbor Superior, a dostupna je i usluga iznajmljivanja automobila.

Cene smeštaja na upit, hotel Carine Superior, Kumbor, Crna Gora letovanje 2024.

Galerija hotel Carine Superior, Kumbor, Crna Gora letovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)