Daphne Holiday Club Hanioti
Destinacija: Hotel Daphne Holiday Club, Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka
Cena: već od rsd

Hotel Daphne Holday Club, Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Hotel Daphne Holiday Club je udaljen  400 metara od centra grada i oko 1 km od plaže.

Hotelski sadržaji: Izgrađeni u tradicionalnom stilu, smeštajni objekti su raspoređeni u velikoj i lepoj bašti.Na raspolaganju je i bazen, pored koga se jednom nedeljno organizuje grčko veče, bar pored bazena, restoran, sauna, tenisko igralište i besplatno korišćenje wifi interneta i parkinga.

Smeštaj: Svi studii i sobe su klimatizovani i imaju SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), frižider, kupatilo sa tušem i fenom za kosu i balkon/terasu sa pogledom na Toronski zaliv ili vrt. Studii još sadrže i opremljenu kuhinju.

Usluga: Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili polupansion.

Galerija slika Hotel Daphne Holday Club, Hanioti, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)