Hotel Divčibare Srbija
Destinacija: Hotel Divčibare 3*, Srbija
Cena: BB već od 5.300 rsd dnevno

Hotel Divčibare, Divčibare, Srbija zimovanje 2024.

Hotel Divčibare je smešten u centru Divčibara, okružen borovom šumom. Sa balkona se pruža božanstven pogled. Gosti mogu uživati šetnji prelepim predelima ove vazdušne banje.
Hotel poseduje restoran u kome je spoj tradicionalne i moderne kuhinje odlika ovog restorana.
U restoranu hotela DIVČIBARE pripremaju se vrhunski specijaliteti – pansionski, svečani i a’la carte obroci. Doručak je na bazi švedskog stola, dok se ručak i večera serviraju po meniju.

Hotel raspolaže standardnim i porodičnim sobama i apartmanima sa jednom spavaćom sobom.

Standard soba – opremljena komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Ova soba sa velikim prozorima i pogledom na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen pruža idealan kutak za opuštanje – bilo da putujete sami ili u dvoje. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu.
Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.
Kvadratura standard sobe je oko 18m2, idealna je za smeštanje 1-2 osobe.

Twin soba –  opremljena sa dva odvojena ležaja, dušecima visokog kvaliteta i posteljinom od damasta omogućiće Vam željenu udobnost i idealan odmor. U sklopu sobe se nalazi i udoban prostor za sedenje, kao i radni sto. Poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Pogled sa terase nadahnuće sva Vaša čula.
Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.
Kvadratura twin sobe je oko 20 m2 i pogodna je za smeštanje 2 -3 osobe.

Family soba –  Opremljena komfornim francuskim ležajem i foteljom ili dvosedom na razvlačenje, obezbeđuje željenu udobnost za celu porodicu. Ova soba poseduje mini bar, TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Gosti mogu uživati u divnom pogledu na borovu šumu koji osvaja sva čula.
Svaka soba ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.
Kvadratura familly sobe je oko 22 m2 i pogodna je za smeštanje dve odrasle osobe i jednog ili dva deteta.

Apartman sa jednom spavaćom sobom – Opremljen komfornim francuskim ležajem, dušekom visokog kvaliteta i posteljinom od damasta obezbeđuje željenu udobnost. Pored spavaće sobe, gostima je na rapolaganju dnevni kutak za sedenje i odmor. Apartman poseduje mini bar, LCD TV sa velikim izborom kanala i pristup Internetu. Veliki prozori sa kojih se pruža pogled na bajkovitu prirodu kojom je hotel okružen čine da Vaš boravak postane nezaboravan – ovo je idealan kutak za opuštanje bilo da putujete sami, u dvoje ili porodično.
Apartman ima kupatilo sa kadom, fenom za kosu i kozmetikom.
Kvadratura apartmana je oko 30m2, idealan je za smeštanje 2 odrasle osobe ili celokupne porodice.

Gostima hotela Divčibare i UO Maljen na raspolaganju je bazen dužine 14m, širine 9m, dubine od 0,5m – 1,6m. Temperatura vode je 25C.

Radno vreme bazena: 10.00 – 20.00 časova.

Ostali uslovi boravka:
– Ulazak u sobe prvog dana posle 14h, napuštanje soba poslednjeg dana aranžmana do 10h;
– U cene nisu uračunati BTO. Trenutne cene BT za odrasle – 80,00 RSD po osobi dnevno, BT za decu od 7 – 15 godina – 40,00 RSD po detetu dnevno / Osiguranje – 10,00 RSD po osobi dnevno;
– Korišćenje bazena i saune gratis;
– Korišćenje dečije igraonice gratis.

Uslovi za decu:
– Deca do 5 godina – ne plaćaju boravak u hotelu (dete nema obroke, deli krevet sa roditeljima) doplata za pansion je 1.000 rsd.
– Deca 5 – 12 godina –  50% popust (dete ima dečije obroke, dete koristi pomocni ležaj);
– Deca 12 – 15 godina – 30% popust (dete ima standardne obroke i pomoćni ležaj).

*Da bi deca ostvarila pravo na popust, neophodno je da budu u pratnji bar jedne odrasle osobe.Ukoliko dete boravi besplatno, a u pratnju je jedne osobe, cena za odraslu osobu se obračunava po cenovniku jednokrevetne sobe.

Cena smeštaja u hotelu Divčibare, Divčibare, Srbija zimovanje 2024.

Cenovnik od

Smeštaj Pun pansion Polupansion Noćenje sa doručkom
1/1 soba 7.200 6.500 6.200
1/2 soba 6.300 5.600 5.300
App 14.900 13.600 13.000

Cene po osobi po danu za izabranu uslugu u određenom tipu sobe u dinarima (rsd)

Legenda:
1/1 soba
– jednokrevetna soba
1/2 soba – dvokrevetna soba
APP – apartman sa jednom spavaćom osobom. Cena u apartmanu odonosi se na to kada su dve osobe u apartmanu, svaka sledeća osoba plaća po ceni dvokrevetne sobe.

Galerija Hotel Divčibare, Divčibare, Srbija zimovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)