Hotel Empera Sunčev Breg
Destinacija: Hotel Empera, Sunčev Breg, Bugarska
Cena: 10 BB već od 239€

Hotel Empera, Sunčev Breg, letovanje 2019

Hotel se nalazi u centru Sunčevog Brega, u neposrednoj blizini poznatog restorana Đani.

Hotel u svom sadržaju ima economy i standard sobe kao i junior suite, apartmane i luks studija. Hotel ima besplatan internet na recepciji i u hotelskim sobama. Takođe, hotel je omogućio i besplatan parking ispred hotela (broj parking mesta je ograničen i treba se unapred najaviti)

Economy sobe su jedine nerenovirane smeštajne jedinice u hotelu koje raspolažu sa dva redovna ležaja, jednim pomoćnim ležajem, tv, twc, klimu bez doplate. Maksimalan broj osoba za smeštaj 2+1 ili 3+0

Standard sobe su nove sobe, renovirane 2018. godine, veoma su prostrane sa kvadraturom od 26 kvadrata i one u svom sadržaju imaju: dva redovna ležaja, jedan pomoćni ležaj, flat tv, klimu bez doplate. Maksimalan broj osoba za smeštaj 2+1 ili 3+0

Junior suite je potpuno nova smeštajna jeinica, koja je komfornija od dvokrevetne standard sobe, po opremljenosti za razliku od dvokrevetne sobe ima dva odvojena ležaja ili francuski ležaj i jedan trosed na rasklapanje na kome može spavati još jedna odrasla osoba ili jedno dete do 12 godina. Na ovom trosedu mogu spavati i dvoje dece do 8 godina. Junior suite takođe poseduje flat tv, klimu bez doplate, twc. Maksimalan broj osoba za smeštaj 2+1 (12y), 3+0, 2+2 (8y)

Apartman je sagrađen tokom 2018. godine i veličine je 50 kvadrata. Poseduje dve prostorne jedinice, mini bar, terasu, twc, klimu bez doplate. Apartman nema kuhinju. U jednoj od soba se nalazi jedan francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena ležaja. Apartman je ukupnog kapaciteta 4 odrasle osobe.

Luks studio sa kuhinjom, veličine 40 kvadrata, u svom sadržaju pored kuhinje ima, frižider, twc, tv, klimu bez doplate. Studiji su kapaciteta za 2+1 (12y) ili 3+0. Studiji se nalaze na petom spratu sa velikom sunčanom terasom veličine 30 kvadrata, koja je opremljena suncobranima, stolovima i stolicama za dnevni i večernji odmor.

Popusti za decu i odrasle:
– Deca do 3 godine – besplatno
– Deca od 3 do 12 godina na redovnom i pomoćnom ležaju plaćaju 6€ dnevno.

Galerija Hotel Empera, Sunčev Breg, letovanje 2019

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

AntiSpam provera (označite polje ispod): *

 



Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)