Hotel Envi Valona
Destinacija: Hotel Envi, Valona, Albanija
Cena: BB već od rsd

Hotel Envi, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Hotel Envi – se nalazi u Valoni i poseduje privatnu plažu, na 9 km od Kuzum Babe. Ovaj hotel sa 3 zvezdice ima klimatizovane sobe i e recepciju koja radi 24 sata. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu i obezbeđen je besplatan parking. Sobe u hotelu imaju TV ravnog ekrana. Neke sobe su sa pogledom na more, a svaka soba sadrži balkon. Sobe za goste sadrže garderober i sopstveno kupatilo. Gosti smeštaja mogu uživati u američkom doručku. Gosti takođe mogu uživati u aktivnostima u i oko Vlore, poput ribolova.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, Hotel Envi, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Smeštaj Dbl 2+0 Trpl 3+0 Quad 4+0
Usluga BB BB BB
Do 31.08. / / /
01.09.-30.09. / / /

Cene po sobi dnevno za noćenje sa doručkom u dinarima (RSD)

LEGENDA:
Dbl – dvokrevetna standard soba
Trpl – trokrevetna soba
Quad – četvorokrevetna soba

Galerija Hotel Envi, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, hotel Envi, Valona, Albanija, letovanje 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)