Destinacija: Hotel Iberostar Bellevue, Bečići, Crna Gora
Cena: TOP PONUDA :

Hotel Iberostar Bellevue, Bečići, letovanje 2023.

Hotel Iberostar Bellevue se nalazi na 2 km od Budve, pored plaže Bečići. Ovaj hotel sa pogledom na plažu je okružen prostranom i prelepim vrtom. Hotel ima prostrane i udobne sobe opremljene TV-om sa kablovskim kanalima. Iz pojedinih soba se takođe pruža prelep pogled na more.

Hotel Iberostar Bellevue ima sedam barova i dva restorana koja nude domaće i internacionalne specijalitete na bazi švedskog stola. Gostima je dostupna i jedna picerija. Gosti mogu da uživaju u piću i koktelima bez napuštanja bazena ili da probaju jela sa bogatog menija na bazi švedskog stola.

Objekat Iberostar Bellevue nudi dva bazena i zaseban dečji bazen. Korišćenje ležaljki za sunčanje i suncobrana na plaži se dodatno naplaćuje.

Organizuju se raznovrsne dnevne i večernje aktivnosti, a postoji i igraonica za decu.

Ukoliko volite sport, hotel se nalazi na obali Jadranskog mora, na savršenoj lokaciji za one koji vole sportove na vodi. Gosti takođe mogu da igraju odbojku na pesku, košarku, tenis ili stoni tenis.

Cene smeštaja na upit, hotel Iberostar Bellevue, Bečići, Crna Gora letovanje 2023.

Galerija hotel Iberostar Bellevue, Bečići, letovanje 2023.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)