Hotel Lavina Jahorina, Bosna i Hercegovina
Destinacija: Hotel Lavina, Jahorina, Bosna i Hercegovina
Cena:
Rezerviši online odmah!

Hotel Lavina, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2019

Hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.
Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahteve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe imaju pogled na skijašku stazu.

Sobe i apartmani
Hotel Lavina Jahorina nudi luksuzan smeštaj u sobama i apartmanima sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i udobnog boravka. Sve sobe i apartmani imaju internet pristup, LCD TV, telefon, sef, kao i mini bar.
Sobe su komforne i udobne. Standarda soba može imati bračni krevet ili odvojene ležajeve, u skladu sa Vašim željama. Veliki i luksuzni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. U ponudi su tri tipa apartmana: Junior apartman, Superior apartman, Deluxe apartman, Wedding apartman (specijalni apartman za dve osobe).
Wellness centar
Wellness centar hotela Lavina gostima nudi jedinstven i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu. Gostima je na raspolaganju veliki broj programa i tretmana za relaksaciju, oslobađanje od stresa, podmlađivanje i zatezanje kože, usluge korišćenja saune, parnog kupatila ili jacuzzi kade.
Wellness centar poseduje finsku saunu, parno kupatilo i jacuzzi kadu. Takođe, tu je i bazen sa održavanom temperaturom vode idealnom za relaksaciju. Za sve goste hotela korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno.
Noćni klub hotela Lavina predstavlja centralno mesto dobrog provoda na Jahorini. Uz živu muziku, hotel Lavina organizuje gostovanja poznatih muzičara iz celog regiona. Kapacitet kluba je 150 mesta.

Jedinstven i opuštajući ugođaj u luksuznom ambijentu soba i apartmana, restoran–bara sa prijatnom atmosferom i velikim izborom hrane i pića, kao i wellness centra sa bazenom, finskom saunom, parnim kupatilom i đakuzijem.
Bilo da ste zaljubljenik u zimske sportove ili više volite duge šetnje, free-biking i uživanje u svežem planinskom vazduhu; ili samo želite da revitalizirate duh i telo u vrhunskom wellness centru, Hotel Lavina na Jahorini je pravi izbor za Vas.

Galerija Hotel Lavina, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2019

Cenovnik sa cenama smeštaja za sezonu Zima 2019Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)