Hotel Mallas Nea Kalikratia
Destinacija: Hotel Mallas, Nea Kalikratia, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024
Cena: već od rsd

Hotel Mallas Nea Kalikratia, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024.

Hotel Mallas ima bazen i nalazi se na privilegovanoj lokaciji u centru Nea Kalikratije, na samo 100 metara od plaže. Hotel je udaljen 35 km od Soluna i 25 km od solunskog aerodroma.

Sve sobe imaju veliki privatni balkon. Sobe su klimatizovane i sadrže mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i fen za kosu. Na raspolaganju su nepušačke sobe, porodične sobe, kao i sobe prilagođene gostima s invaliditetom.

Recepcija radi non-stop, a posluga u sobi dostupna je tokom čitavog dana.

Udaljenost od plaže: 100 m

Galerija slika Hotel Mallas, Nea Kalikratia, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)