MELISSA GOLD COAST PSAKOUDIA
Destinacija: Hotel Melissa Gold Coast, Psakoudia, Sitonija, Halkidiki, Grčka
Cena: već od rsd

Hotel Melissa Gold Coast, Psakoudia, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Hotel Melissa Gold Coast nalazi se u mestu Psakudia, na 70 m od plaže.

SADRŽAJ: Sastoji se od 4 glavne zgrade koje su blizu mora i dvospratne zgrade koja se nalazi na 5 min od glavne zgrade i ima bočni pogled na more. Recepcija 24h, restoran, baze, bar pored bazena, bar na plaži, sef na recepciji, parking, prima kućne ljubimce, Wi-Fi u opštim delovima hotela.

USLUGA: Noćenje sa doručkom.

SOBE: Sve sobe imaju kupatilo, frižider, klima uređaj, SAT TV, balkon/terasu.

ECO soba – Oko 28-45 m2, prostrane i komforne sobe, sa odvojenom spavaćom sobom. Nalaze se u aneks zgradi i imaju bočni ili potpuni pogled na more. Predviđene za 2-4 osobe.

Standard soba – Oko 24-31 m2, lepo dekorisane sobe, sa pogledom na baštu ili bazen, predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa). Sve se nalaze u glavnoj zgradi.

Standard soba delimični pogled more – Oko 24-31 m2, lepo dekorisane sobe, sa pogledom na baštu ili bazen i delimično more. Predviđene za 2-3 osobe (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i sofa). Sve se nalaze u glavnoj zgradi.

Family soba – Oko 30-35 m2, sve se nalaze u prizemlju glavne zgrade. Predviđene za 2-4 osobe, francuski ili 2 singl ležaja i dodatni ležajevi.

Superior family soba – Oko 36-46 m2, nalaze se na spratovima glavne zgrade. Predviđene za 2-5 osoba, francuski ili 2 singl ležaja i dodatni ležajevi.

Deluxe suite – Oko 70 m2, nalaze se u glavnoj zgradi. Predviđene za 2-6 osoba, francuski ležaj i sofe.

Galerija slika Hotel Melissa Gold Coast, Psakoudia, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2023.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)