Destinacija: Hotel Olivera, Sarimsakli, Turska
Cena: 10 All od 270€

Hotel Olivera – opis

Lociran na prvoj liniji od mora prekoputa sopstvene plaže i u samom centru, predstavlja najbolje pozicioniran hotel u Sarimsakliju.Hotel je sa uslugom “All inclusive”.
Od ukupnog 90 soba kapaciteta, ovaj hotel u svom sastavu rapolaže sa 1/2 i 1/3 sobama ( francuski + stadardni ) i svega nekoliko sa konekcijom 1/2+2 (+ pomocni ležaj po potrebi) iz dve prostorije za vece porodice 4 – 5 osoba.
Sve sobe imaju klimu, SAT-TV, mini-bar, telefon, fen za kosu, kupatilo/WC i balkon.
Od ostalih sadržaja, hotel raspolaže prostranim lobijem,recepcijom , restoranom, caffee-barom, salonom za zabavu.
Otvoreni bazen i plaža sadrže ležaljke i suncobrane sa šankove za osveženje.

Hotel Olivera – slikeTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)