Hotel Palace Sunčev Breg
Destinacija: Hotel Palace, Sunčev Breg, Bugarska
Cena: HB već od rsd

Hotel Palace, Sunčev Breg, letovanje 2022.

Hotel Palace, smešten na plaži u blizini glavnih igrališta, kockarnica, spa-objekta, sportova na vodi, sa ekskluzivnom baštom restorana, jedan je od prvih i vodećih hotela u ovom poznatom letovalištu. Dizajniran od strane vodećih bugarskih arhitekata i kompanija koje se bave dizajnom, hotel Palace sadrži 143 sobe, uključujući 11 apartmana, glavni restoran sa švedskim stolom za doručak i večeru za do 110 osoba, vrt i restoran za do 140 osoba, prodavnicu suvenira, lobi bar i recepciju otvorene su 24 sata dnevno, a karaoke Dj Ella jedna je od prvih u kvartu.

Wi-Fi u svim zajedničkim prostorijama, kao i sobama, 24-časovna lekarska služba, iznajmljivanje automobila i servisni tim kako bi rezervisali za vas bilo koji restoran, izlet i taksi, zabavu, banje i sportske sadržaje. Prozori od poda do plafona pružaju sjajan pogled na obrise zaliva, uključujući poznate znamenitosti Nessebarskog zaliva, Svetog Vlasa i marine.
Uz to sve sobe imaju pogled na more. Sve sobe su dizajnirane da budu udobne, mini barovi sa izborom bezalkoholnih i alkoholnih pića, piva i vode, LCD televizori sa izborom kablovskih kanala koji odgovaraju britanskim, ruskim i bugarskim gostima, lični klima uređaj omogućava vam da odaberete svoju omiljenu temperaturu u sobi i privatnu terasu za uživanje u pogledu na more, pun mesec ili izlazak sunca.
Barovi i restorani u PALACE-u su mesta koja su otvorena za goste hotela i šetnju kupaca, lokalno stanovništvo i posetioce letovališta. Opcije za ručavanje kombinuju inovaciju internacionalne kuhinje sa modernom atmosferom kako bi privukli ljude radoznale da otkriju nova mesta koja mogu nazvati svojim. Bez obzira na doba dana, trenutak ili vaše raspoloženje hotel PALACE ima savršen meni za svaku priliku. Sve je moguće: užina u predvorju ili koktel u bazenu, poslovni sastanci ili aperitiv prije večere u vrtu restorana.

Popusti za decu i odrasle u dvokrevetnim sobama:

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, Hotel Palace, Sunčev Breg, Bugarska letovanje 2022.

Smeštaj Dbl 2+1 A1 3+1 2+2 A1 4+0
Usluga 10 HB 10 HB 10 HB
05,10.08. / / /
15.08. / / /
20.08. / / /
25.08. / / /
30.08. / / /
04.09. / / /
09.09. / / /
14.09 / / /

Cene po osobi u 2+0 sobi / cene po apartmanu za 10 polupansiona u dinarima (RSD)

LEGENDA
Dbl – dvokrevetna soba
A1 – apartman sa jednom spavaćom sobom

Cene autobuskog prevoza po gradovima, Bugarska letovanje 2022.

OdrasliDeca do 11.99 godina
Subotica
10.400 rsd8.600 rsd
Novi Sad, Šabac
9.200 rsd7.400 rsd
Beograd, Pančevo, Smederevo, Požarevac, Velika Plana, Kragujevac
7.200 rsd5.400 rsd
Markovac, Batočina, Jagodina, Ćuprija, Paraćin
6.500 rsd4.800 rsd
Pojate, Ražanj, Bor, Zaječar, Knjaževac
5.800 rsd4.500 rsd
Leskovac, Aleksinac, Prokuplje
5.500 rsd4.300 rsd
Niš, Bela Palanka, Pirot, Dimitrovgrad
4.800 rsd3.600 rsd

Galerija Hotel Palace, Sunčev Breg, letovanje 2022.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)