Hotel Paladium Kripoigi Kasandra
Destinacija: Hotel Paladium, Kriopigi, Kasandra, Grčka - Letovanje 2024
Cena: već od rsd

Hotel Paladium, Kriopigi, Grčka letovanje 2024.

Hotel Paladium
Lokacija: nalazi se na oko 800 m od plaže, 2 km od centra grada
Hotelski sadržaji: recepcija, restoran, bar, otvoreni bazen, dečiji bazen, bar pored bazena, Wi-Fi, igralište za decu, tereni za male sportove
Smeštaj: Sve sobe poseduju klima uređaje, frižider, Satelitsku televiziju, telefon, sef, fen, balkon
Usluga: Polupansion.

Wi-Fi napomena:
Maestro Travel ne može garantovati protok interneta u hotelima u Grčkoj i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema Grčkih operatera.

Galerija slika hotel Paladium, Kriopigi, Grčka letovanje 2024.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)