Hotel Palazzo Sunčev Breg
Destinacija: Hotel Palazzo, Sunčev Breg, Bugarska
Cena: 10 All već od RSD

Hotel Palazzo, Sunčev Breg, letovanje 2020

Hotel Palazzo se nalazi na 250m od plaže. Palazzo je hotel sa 3 zvezdice sa sefom, parkiralištem i frizerskom salom. Ovaj moderan hotel datira iz 2003. godine a renoviran je 2010. godine.
Zbog izvrsne lokacije, gosti imaju direktan pristup akvaparku, koji je udaljen 3,3 km. Nesebar je udaljen 4km. U okolini se nalaze barovi, noćni klubovi i restorani, kao i luna park, koji je na oko 25 minuta hoda.
Hotel Palazzo sadrži 98 soba i nudi Wi-Fi, kablovsku televiziju, frižider, kuhinju i garderobu. Gosti mogu koristiti tuš i fen.
Hotelske usluge uključuju pranje veša, room servis i usluge peglanja koje održava korisno osoblje. Parking se doplaćuje na licu mesta.

NAPOMENA: Direktnom kupovinom aranžmana u poslovnici Maestro Travel , poklanjamo Vam 4GB mobilnog interneta za korišćenje tokom Vašeg odmora u Bugarskoj!

Galerija Hotel Palazzo, Sunčev Breg, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)