Portonovi Resort Herceg Novi
Destinacija: Portonovi Resort, Herceg Novi, Crna Gora

Portonovi Resort, Herceg Novi, Crna Gora letovanje 2024.

Portonovi Resort raspolaže sezonskim bazenom na otvorenom, besplatnim privatnim parkingom, vrtom i terasom. Smešten je u Herceg Novom, na 400 metara od plaže Đenovići. Ovaj rizort sa pet zvezdica nudi bar, prevoz od/do aerodroma i bankomat. Recepcija radi non-stop, dok je besplatan WiFi dostupan u celom objektu.

Sve smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj i frižider, a pojedine imaju balkon.

U objektu Portonovi Resort se služi doručak na bazi švedskog stola, kontinentalni ili pun engleski/irski doručak. U restoranu u okviru objekta možete uživati u italijanskim, bliskoistočnim i internacionalnim jelima. Vegetarijanska jela se mogu pripremiti na zahtev.

Na raspolaganju vam je i dečje igralište. U okolini ovog rizorta sa pet zvezdica možete uživati u vožnji bicikla, koji se mogu iznajmiti u okviru objekta.

Cene smeštaja na upit, Portonovi Resort, Herceg Novi, Crna Gora letovanje 2024.

Galerija Portonovi Resort, Herceg Novi, Crna Gora letovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)