Hotel Sea House
Destinacija: Hotel Sea House, Nesebar, Bugarska
Cena: 10 RO već od RSD

Hotel Sea House, Nesebar, letovanje 2020

Hotel Sea House nalazi se u samom centru novog Nesebara, 300m udaljenosti od severne plaže, 150m od pošte i 150m od autobuske stanice.

Smeštaj u hotelu je moguć u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima sa jednom spavaćom sobom.
Dvokrevetna soba : kupatilo, frižider, terasu, TV SAT, klima, Wi-Fi.
Trokrevetna soba : frižider, terasu, TV SAT, klima, Wi-Fi, kupatilo se nalazi van sobe i koriste ga samo osobe koje su smeštene u 1/3 sobi.
Apartman : kupatilo, frižider, terasu, TV SAT, klima, Wi-Fi, kuhinjski deo.

NAPOMENA: Uz svaki rezervisani aranžman poklanjamo Vam 4GB mobilnog interneta za korišćenje tokom Vašeg odmora u Bugarskoj!

Galerija Hotel Sea House, Nesebar, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)