Hotel Signature Blue Resort Kušadasi
Destinacija: Hotel Signature Blue Resort 5*, Kušadasi, Turska
Cena: već od rsd

Hotel Signature Blue Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Hotel Signature Blue Resort je udaljen oko 6 km od Marine u Kušadasiju. Najbliži aerodrom u Izmiru je udaljen 54 km od hotela. Preporuka je za parove, prijatelje, porodice bez dece.
Sadržaj u hotelu: Hotel u svom sastavu  poseduje glavni restoran na krovu, a la carte restoran, beach snack restoran, lobby i snack bar. Hotel ima unutrašnji i spoljašnji bazen, spa centar koji sadrži tursko kupatilo, saunu, teretanu. Od dodatnih sadržaja koji se naplaćuju gostima je na raspolaganju mini bar, uvozna pića, spa centar, medicinska usluga, pranje veša, hrana i piće posle ponoći i čuvanje dece.
Usluga u hotelu: Usluga je na bazi All Inclusive usluge po principu samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto). Gostima je uz doplatu na raspolaganju: a’la carte restoran, sva uvozna i flaširana pića i sve ostalo van koncepta.
Plaža: Hotel izlazi na privatnu peščano-šljunkovitu plažu, Long beach, na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste hotela.
Sadržaj soba: Hotel  ima više od 111 soba od kojih su sve klimatizovane, poseduju kupatilo sa tušem ili kadom, imaju fen, telefon, televizor, mini bar i sef (uz doplatu), a većina soba ima pogled na more ili na bazen.

Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, Hotel Signature Blue Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Sopstveni prevoz

Smeštaj Dbl 2+0
Usluga BB
19.06. /
29.06. /
09.07. /
19.07. /
29.07. /
08.08. /
18.08. /
28.08. /
07.09. /
17.09. /

Cene po OSOBI za 10 noćenja sa doručkom u dinarima (RSD)

LEGENDA:
BB – noćenje sa doručkom
Dbl – dvokrevetna soba

 

Galerija Hotel Signature Blue Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Hotel Signature Blue Resort, Kušadasi, Turska, letovanje 2023.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)