Hotel Sole Mare Ksamil
Destinacija: Hotel Sole Mare, Ksamil, Albanija
Cena: BB već od rsd

Hotel Sole Mare, Ksamil, Albanija, letovanje 2021.

Hotel Sole Mare – je smešten u Ksamilu, na 200m od plaže Bora Bora, hotel Sole Mare nudi smeštaj sa barom, besplatnim privatnim parkingom i privatnom plažom. Oko 200m od plaže Ksamil 7 i nudi besplatan bežični internet. Hotel sadrži porodične sobe. U hotelu su sobe opremljene garderobom. Svaka soba hotela Hotel Sole Mare poseduje sto, TV sa ravnim ekranom i sopstveno kupatilo. Kontinentalni i a la carte mogućnosti doručka dostupne su svakodnevno u smeštaju. Nacionalni park Butrint udaljen je 2,9 km od hotela Sole Mare.

Popusti i doplate za decu i odrasle:
– U trokrevetnoj sobi obavezne tri pune cene.
– Deca do 5.99 u dvokrevetnoj sobi sa teraom uz dve punoplative osobe besplatno.
– Deca do 5.99 u dvokrevetnoj sobi sa pogledom na more uz dve punoplative osobe besplatno.
– Jednokrevetna soba 100% doplata.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cene smeštaja, Hotel Sole Mare, Ksamil, Albanija, letovanje 2021.

Sopstveni prevoz

Smeštaj Dbl room T Dbl room SV Trpl room
Usluga BB BB BB
01.09.-30.09. / / /

Cene po osobi dnevno za noćenje sa doručkom u dinarima (RSD)

LEGENDA:
Dbl room T – dvokrevetna soba sa terasom
Dbl room SV – dvokrevetna soba sa pogledom na more
Trpl – trokrevetna soba

 

Galerija Hotel Sole Mare, Ksamil, Albanija, letovanje 2021.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, hotel Sole Mare, Ksamil, Albanija, letovanje 2021.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)