Hotel Sveta Sofija Sunčev Breg
Destinacija: Sveta Sofija, Sunčev Breg, Bugarska
Cena: 10 All već od RSD

Hotel Sveta Sofija , Sunčev Breg, letovanje 2020

Hotel Sveta Sofija
Kompleks Sv.Sofija se nalazi u Sunčevom Bregu. Njegova lokacija čini ga atraktivnim za opuštajući odmor na moru. Centar Sunčev Breg je samo 5 minuta vožnje automobilom i 20-30 minuta pešaka. Kompleks St.Sofia se nalazi u najatraktivnijom delu naselja i udaljen je svega 350 metara od prekrasne peščane plaže (Cacao Beach) i mirnog plavog mora.
Zahvaljujući svojoj lokaciji, to je savršeno mesto za opuštanje, kako za mlade, tako i za porodice sa decom. Samo korak dalje od hotela su najsavremeniji klubovi – Bedroom Beach, The 1, La Cubanita, Cacao Beach Club i mnogi restorani sa najboljim morskim jelima koji će zadovoljiti svačiji ukus. Veliki izbor vodenih atrakcija koje nudi plaža Cacao Beach.
Panoramski let ostaviće nezaboravni utisak. Takođe možete posetiti “Action akuapark”.
Autobuska stanica u blizini kompleksa St.Sofia omogućava našim gostima da brzo i lako posete romantični stari grad Nesebar svojim kulturnim spomenicima, privlačnim ribljim restoranima i prekrasnim noćnim pogledom na more prema Sunčevom Bregu.
Aparthotel St.Sofia nudi moderne studije, dvokrevetne i dvokrevetne apartmane. Apartmani su pristupačni i nude sve pogodnosti apartmana za razliku od obične hotelske sobe. Pogodni su za kratki i duži odmor u kome ćete se osećati bolje nego u svom domu. Imate prostran dnevni boravak sa udobnim nameštajem, TV-om i udobnom spavaćom sobom. Sobe su prostrane sa širokim, udobnim krevetima. Čajna kuhinja je u potpunosti opremljena frižiderom, mašinom za pranje veša i pločom za kuvanje, kao i priborom i posuđem.

NAPOMENA: Direktnom kupovinom aranžmana u poslovnici Maestro Travel , poklanjamo Vam 4GB mobilnog interneta za korišćenje tokom Vašeg odmora u Bugarskoj!

Galerija Hotel Sveta Sofija , Sunčev Breg, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)