Hotel Vučko Jahorina
Destinacija: Hotel Vučko, Jahorina, Bosna i Hercegovina
Cena:
Rezerviši online odmah!

Hotel Vučko, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2022.

Aparthotel Vučko je nastavio tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ’84.” i dobio ime po zvaničnoj maskoti. U skladu sa tim, aparthotel “VUČKO” nudi gostu vrhunski smeštaj i uslugu kao i niz sadržaja za lepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi na 1560m nadmorske visine u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski lifta.
Hotel sadrži: Bar, restoran, Wellness & Spa koji se prostire na 700 m², 3 konferencijske sale, terene za tenis, košarku, fudbal, rukomet, odbojku, otvoreno igralište za decu, školu skijanja, podzemnu garažu.
Hotel je pet friendly.
Hotel raspolaže sa lux sobama, lux apartmanima i porodičnim lux apartmanima.
Lux soba: Sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, postoji mogućnost da u svom sastavu ima i dodatnu prostoriju sa jednim singl ležajem. Broj odraslih osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je dvoje, maksimalno troje. Sadržaj sobe: TV, telefon, WiFi, fen, mini bar, sef.
Lux apartman: Sastoji se od jedne spavaće sobe i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Maksimalan broj odraslih osoba koje mogu da borave u ovom tipu apartmana je 4. Sadržaj apartmana: TV, telefon, WiFi, fen, mini bar, sef, kuhinja.
Lux Family apartman: Vučko 3+2 porodične sobe sastoje se od glavne sobe sa francuskim krevetom, sobe za jednu osobu i sofe na razvlačenje u sklopu glavne sobe, gdje se može smjestiti još dvije osobe. Broj soba u ovom tipu apartmana kreće se od dve do tri a maksimalan broj osoba je pet. Sadržaj apartmana: TV, telefon, WiFi, fen, mini bar, sef.

Galerija Hotel Vučko, Bosna i Hercegovina, zimovanje 2022.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja u hotelu Vučko, zimovanje 2022.

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)