Destinacija: Watermill, Sveti Vlas, Bugarska
Cena: 10 RO od RSD

Apartmani Watermill, Sveti Vlas, letovanje 2020

Apartmani Watermill se nalaze na 250 m od plaže, treća linija hotela.
Raspolaže sefom na recepciji (doplaćuje se), parkingom, restoranom, otvorenim i bazenom za decu, menjačnicu, terene za mini golfi odbojku.
App 2+2 se sastoji od jedne spavaće sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i dnevne sobe u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje.
Svaki app poseduje: klimu, terasu, TV SAT, internet (doplaćuje se), kuhinju sa mikrotalasnom, frižider, peglu i dasku za peglanje, veš mašinu, sušilicu za veš.
Maksimalan kapacitet 4 odrasle osobe.
App 4+2 se sastoji od dve spavaće sobe i jednom dnevnom (u spavaćim mogu biti po dva odvojena kreveta ili francuski ležaj, u dnevnoj sofa na razvlačenje).
Svaki app poseduje: klimu, terasu, TV SAT, internet (doplaćuje se), kuhinju sa mikrotalasnom, frižider, peglu i dasku za peglanje, veš mašinu, sušilicu za veš.
Maksimalan kapacitet 5 odraslih osoba.

Galerija Watermill, Sveti Vlas, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)