Hotel Zepter Vrnjačka Banja
Destinacija: Hotel Fontana, Vrnjačka Banja, Srbija

Hotel Zepter, Vrnjačka Banja, Srbija letovanje 2024

Hotel Zepter – na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada i površini od čak 11.445 m2, danas se nalazi velelepni Zepter hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.
Zepter hotel raspolaže sa 96 Lux soba, 18 Deluxe soba i 4 Deluxe apartmana. Svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, kardio-internističku i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.
Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je zatvoreni bazen (u potpunosti renoviran) sa termalnom-mineralnom vodom. Gostima je na raspolaganju i đakuzi, te sopstvena bašta sa aperitiv barom, otvorena u letnjem periodu, kao i potpuno nova i moderno opremljena teretana i sauna.
Zepter Hotel je poznat po kongresnim kapacitetima – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.400 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

– Hotel raspolaže ograničenim brojem parking mesta u hotelskoj garaži i ne garantuje parking mesto u slučaju velike popunjenosti istog. Rezervacija parking mesta u hotelskoj garaži je moguća po ceni od 500 rsd po automobilu, po hotelskom danu. U slučaju potvrde rezervacije parking mesta od strane hotela, parking mesto će biti rezervisano tokom celokupnog trajanja boravka u hotelu.

Cena obuhvata:
– Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom
– Prijava od 14h, odjava do 11h
– Vreme služenja doručka 07h do 10h
– Gratis korišćenje sadržaja SPA & Wellness centra: zatvoreni bazen sa mineralnom vodom, jacuzzi, teretana i fitnes centar, sauna (2-3 h dnevno – u skladu sa poštovanjem preporučenih mera koje se odnose na ograničeni broj ljudi u zatvorenom prostoru)
– Gratis WiFi
– Popust od 10% na usluge Beauty Centra Cristina i Studija Fenix GG

Doplate :
– Doplata za pansionsku večeru / klasično posluženje iznosi 1.200 RSD po osobi / po obroku za
odrasle osobe, odnosno 700 RSD za decu
• Ručak se poslužuje u hotelskom restoranu „À la carte” (prema meniju).

Cene smeštaja u hotelu Zepter Drina, Vrnjačka Banja, Srbija letovanje 2024

Tip sobe Dbl lux Std lux Dbl delux
Usluga 7 BB 7 BB 7 BB
03.01-31.03. / / /
01.04-30.06. / / /
01.07-31.08. / / /
01.09-30.10. / / /
01.11-24.12. / / /

Cene po osobi za 7 noćenje sa doručkom u dinarima (rsd)

LEGENDA:
Dbl lux – dvokrevetna lux soba
Std lux – lux studio
Dbl delux – dvokrevetna deluxe soba

Galerija Hotel Zepter, Vrnjačka Banja, Srbija letovanje 2024

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)