Destinacija: Istanbul, Turska
Cena: od 129€ po osobi :

DOČEK NOVE 2020. GODINE
ISTANBUL
PAKET ARANŽMAN – PREVOZ I SMEŠTAJ

28.12.2019. – 03.01.2020. god

Opšte informacije o programu

PRVI DAN: NIŠ – ISTANBUL

28.12.2019. – POLAZAK IZ NIŠA SA PARKINGA KOD ,,TEMPA” U 17:00. VOŽNJA UDOBNIM TURISTIČKIM AUTOBUSOM PREKO DIMITROVGRADA, SOFIJE, PLOVDIVA, SVILENGRADA I JEDRENA DO ISTANBULA SA KRAĆIM PAUZAMA RADI ODMORA.

DRUGI DAN: ISTANBUL

29.12.2019. – DOLAZAK U ISTANBUL U PREPODNEVNIM SATIMA.NAKON KRAĆEG ODMORA ODLAZAK NA PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA AUTOBUSOM. STARO GRADSKO JEZGRO: ATATURK BULEVAR, VALENSOV AKVADUKT, DŽAMIJA SULEJMANA VELIČANSTVENOG -,,SULEJMANIJA”, ZLATNI ROG, DŽAMIJA MEHMED PAŠE SOKOLOVIĆA, ,,PERA PALACE” HOTEL, TRG TAKSIM, BEŠIKTAŠ, DOLMABAHČE PALATA – POSLEDNJE SEDIŠTE SULTANA. PRELAZAK PREKO MOSTA NA BOSFORU U MALU AZIJU I ODLAZAK NA VIDIKOVAC ČAMLIDŽA SA KOGA SE PRUŽA PRELEP POGLED NA GRAD. POVRATAK UZ OBALU BOSFORA PREKO GALATA MOSTA, ZATIM PORED EGIPATSKE PIJACE, STANICE ORIJENT EKSPRESA KENEDIJEVIM BULEVAROM OKO ISTORIJSKOG POLUOSTRVA U EVROPSKOM DELU ISTANBULA GDE SE NALAZI TOP KAPI PALATA, AJA SOFIJA, PLAVA DŽAMIJA, ANTIČKI HIPODROM, TEODOSIJEV OBELISK, KONSTANTINOV STUB. POVRATAK U HOTEL. SLOBODNO VREME. NOĆENJE.

TREĆI DAN: ISTANBUL

30.12.2019. – DORUČAK. SLOBODAN DAN ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI ILI FAKULTATIVNI PROGRAM. U 09:00 POLAZAK IZ HOTELA DO BAJAZITOVOG TRGA I SULTANAHMETA. OBILAZAK MUZEJA SA LOKALNIM VODIČEM NA SRPSKOM JEZIKU: TOPKAPI PALATE – SEDIŠTE OSMANSKE IMPERIJE, AJA SOFIJE – NEKADA NAJVEĆE CRKVE SVETA, RAZGLEDANJE PLAVE DŽAMIJE – (SULTANAHMETOVE DŽAMIJE) I ANTIČKOG HIPODROMA NEKADAŠNJEG SEDIŠTA VIZANTIJSKE MOĆI U GRADU. SLOBODNO VREME ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI ILI POVRATAK U HOTEL. NOĆENJE.

ČETVRTI DAN: ISTANBUL

31.12.2019. – DORUČAK.SLOBODAN DAN ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI ILI FAKULTATIVNI PROGRAM. U 09:00 POLAZAK IZ HOTELA DO VASELJENSKE PATRIJARŠIJE KOJA SE NALAZI U DELU GRADA FENER. NAKON OBILASKA ODLAZAK NA KRSTARENJE BOSFOROM U PRATNJI LOKALNOG VODIČA. TOKOM KRSTARANJA SE VIDE ZNAMENITOSTI KAO ŠTO SU: ZLATNI ROG, GALATA MOST, SULEJMANIJA DŽAMIJA, DOLMABAHČE PALATA, BEŠIKTAŠ, ORTOKOJ KVART,RUMENLI HISAR – ČUVENA VIZANTIJSKA TVRĐAVA, JEDI KULE (SEDAM KULA), DEVOJAČKA KULA, JILDIZ PALATA… PO ZAVRŠETKU KRSTARENJA ODLAZAK DO TRGA TAKSIM U NOVOM EVROPSKOM DELU ISTANBULA GDE SE NALAZI PEŠAČKA ZONA – ULICA ISTIKLAL SA POZNATIM RADNJAMA, RESTORANIMA I GALATA KULA SA KOJE SE PRUŽA POGLED NA ZLATNI ROG I BOSFOR. SLOBODNO VREME ZA ŠOPING I ŠETNJU U OVOM DELU GRADA. INDIVIDUALNI POVRATAK U HOTEL. DOČEK NOVE 2019. GODINE NA BOSFORU ILI U NEKOM OD RESTORANA – FAKULTATIVNO. NOĆENJE.

PETI DAN: ISTANBUL

01.01.2020. – DORUČAK. SLOBODAN DAN ZA INDIVIDUALNE AKTIVNOSTI ILI FAKULTATIVNI PROGRAM. U 09:30 POLAZAK IZ HOTELA. OBILAZAK DOLMABAHČE PALATE SA LOKALNIM VODIČEM NA SRPSKOM JEZIKU. PO ZAVRŠETKU OBILASKA POVRATAK U HOTEL. OBILAZAK DŽAMIJE SULEJMANIJE SA LOKALNIM VODIČEM NA SRPSKOM JEZIKU. U VEČERNJIM SATIMA FAKULTATIVNI ODLAZAK U NACIONALNI RESTORAN ,,GAR” -TURSKO VEČE. NOĆENJE.

ŠESTI DAN: ISTANBUL – NIŠ

02.01.2020. DORČAK. U 10:00 POLAZAK IZ HOTELA DO NAJVIŠE ZGRADE U ISTANBULU ,,SAPPHIRE’’, VISOKE 236 METARA, SA KOJE SE PRUŽA NAJLEPŠI POGLED NA ČITAV ISTANBUL, PROJEKCIJA 4D FILMA (SIMULATOR LETA HELIKOPTEROM IZNAD ISTANBULA). POVRATAK U HOTEL. SLOBODNO VREME. U 17:00 SATI POLAZAK ZA SRBIJU. VOŽNJA SA KRAĆIM PAUZAMA RADI ODMORA.

SEDMI DAN: NIŠ

03.01.2020. – DOLAZAK U NIŠ U RANIM JUTARNJIM SATIMA.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:
HOTEL ,,EMGE” 3* 129 EU
HOTEL ,, DALAN” 3* 139 EU
HOTEL ,,ILKBAL” 4* 149 EU

Aranžman obuhvata:
• VANLINIJSKI PREVOZ AUTOBUSOM NA DATOJ RELACIJI –VISOKOPODNI ILI DABLDEKER STANDARDNE OPREMLJENOSTI AUDIO, VIDEO, BEZ OBUHVAĆENIH USLUGA PIĆA, HRANE I DR.TOKOM PUTOVANJA
• SMEŠTAJ U NEKOM OD NAVEDENIH HOTELA NA BAZI 4 NOĆENJA SA DORUČKOM (ŠVEDSKI STO)
• PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA
• TROŠKOVI ORGANIZACIJE I VOĐSTVO PUTA

Aranžman ne obuhvata:
• SVEČANA NOVOGODIŠNJA VEČERA U RESTORANU ,,GAR”- 45 EUR- FAKULTATIVNO
• DOČEK NOVE GODINE NA BRODU NA BOSFORU- 65 EUR- FAKULTATIVNO
• REPRIZA NOVOGODIŠNJE VEČERI 01.01.2019. U RESTORANU ,,GAR”- 25 EUR- FAKULTATIVNO
• FAKULTATIVNI IZLETI
• MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE KOJE NIJE OBAVEZNO, ALI GA ORGANIZATOR PREPORUČUJE PUTNICIMA
• OSTALI TROŠKOVI KOJI NISU PREDVIĐENI PROGRAMOM

 

Galerija, Istanbul, Doček Nove 2020. godine

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja, Istanbul, Doček Nove 2020. godine

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)