Destinacija: Istanbul, Jesen, 2020, Turska
Cena: Već od rsd po osobiVeć od 9990 rsd po osobi :

ISTANBUL
2 noćenja sa doručkom

23/27.09.2020.

Opšte informacije o programu

PRVI DAN: NIŠ-ISTANBUL
Sreda – Polazak iz Niša oko 17h sa parkinga kod „Roda“ centra. Vožnja autobusom ili minibusom autoputem preko Dimitrovgrada i Sofije do Istanbula sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

DRUGI DAN: ISTANBUL
Četvrtak – Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Odlazak u panoramsko razgledanje grada autobusom. Staro Gradsko jezero, Ataturk bulevar, Valensov akvadukt, Džamija Sulejmana Veličanstvenog “Sulejmanija”, Zlatni Rog, Džamija Mehmed Paše Sokolovića, “Pera Palace” hotel, Trg Taksim, Bešiktaš, Dolmabahče Palata – poslednje sedište sultana. Polazak ka hotelu. Smeštaj. Slobodno vreme za šoping i prvo upoznavanje sa gradom. Noćenje.

TREĆI DAN: ISTANBUL
Petak –  Doručak. Slobodan dan u Istanbulu za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak do Vaseljenske Patrijaršije koja se nalazi u delu grada Fener. Nakon obilaska odlazak na krstarenje Bosforom u pratnji lokalnog vodiča. Tokom krstarenja gledamo znamenitosti kao što su: Zlatni Rog, Galata most, Sulejmanija Džamija, Dolmabahče Palata, Bešiktaš, Ortokoj kvart. Po završetku krstarenja fakultativni odlazak do Dolmabahče Palate. Obilazak palate sa vodičem. Po završetku obilaska povratak u hotel, a ko želi može da ostane na trgu Taksim koji se nalazi u novom evropskom delu Istanbula. Ovde je i  pešačka zona – ulica Ištiklal sa poznatim radnjama, restoranima i Galata Kula sa koje se pruža pogled na Zlatni Rog i Bosfor. Slobodno vreme za šoping i šetnju u ovom delu grada. Individualni povratak u hotel. Uveče fakultativni odlazak u restoran na večeru uz bogat program (Tursko veče). Noćenje.

ČETVRTI DAN: ISTANBUL
Subota – Doručak. Napuštanje hotela do 11:00h. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni program. Preporučujemo da sa nama krenete u obilazak istorijskih znamenitosti u samom srcu grada. Krenućemo od Aja Sofije (razgledanje spolja) nekada najveće crkve na svetu, koja je kasnije bila džamija, a do pre nekoliko nedelja je bila muzej. Danas je opet džamija. Zatim idemo preko antičkog hipodroma do Sultanahmetove džamije (Plava džamija), a onda idemo i do Topkapi palate, koja je nekada bila sedište Otomanskih vladara. Slobodno vreme za individualni obilazak Kapali Čaršije i istorijskog dela Istanbula Aksaray. Polazak za Niš oko 19h.

PETI DAN: ISTANBUL- NIŠ
Nedelja  – Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

CENA, ISTANBUL:

*PROMO CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 9.990 rsd

Redovna cena aranžmana po osobi: 11.500 rsd

*promo cena važi do popune kapaciteta

  • Doplata za 1/1 sobu 5.500 RSD
  • Deca d 2 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 8.900 RSD, imaju sedište u autobusu i pomoćni ležaj u 1/2 sobi.

 U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobusom ili minibusom sa 20 mesta visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
– Smeštaj u hotelu sa minimum 3*, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u 1/2  i 1/2 +1 sobama.
– Panoramsko razgledanje grada prvog dana.
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
–  Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju “GENERALI”..
–  Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.
–  Fakultativni izleti.

DOPLATE ZA POLAZAK IZ DRUGIH GRAGOVA:
– doplata za polazak iz Beograda (auto put Beograd – Niš) – 3.000 rsd (minimum 10 putnika)
– doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 2.400 rsd (minimum 10 putnika)
– doplata za polazak iz Leskovca i Prokuplja – 1.800 rsd (minimum 10 putnika)

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
– Obilazak Topkapi Palate, Plave Džamije i Antičkog Hipodroma (minimum 20 osoba) = 35€
Izlet podrazumeva šetnju od hotela do muzeja, uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice
– Krstarenje Bosforom i obilazak Vaseljenska Patrijaršije – ( minimum 20 osoba ) = 20€
Izlet podrazumeva transfer od hotela do luke i vožnju brodom po Bosforu gde se razgleda Istanbul uz tumačenje svih znamenitosti od strane lokalnog vodiča na srpskom jeziku.
– Obilazak Dolmabahče palate – (minimum 20 osoba ) – 25€
Izlet podrazumeva povratni transfer od hotela do palate i uslugu vodiča na srpskom jeziku i slušalice.
– Tursko veče u restoranu “Gar” – 30€, uključena je večera, 2 pića, odgovarajući zabavni program.

NAČIN PLAĆANJA:
Mogućnost plaćanja u 3 mesečne rate uz obavezno deponovanje čekova ili putem administrativne zabrane. Minimalna uplata prilikom rezervacije je 5.000,00 RSD po osobi.

OPIS HOTELA:
Agencija “Maestro travel” u saradnji sa partnerima u Istanbulu sarađuje sa hotelima koji se nalaze u delu grada Laleli-Aksaray. U svim hotelima su sobe sa sopstvenim kupatilom, mini barom, TV, WiFI internetom. Doručak je na bazi samoposluživanja (švedski sto).

Galerija, Istanbul, 2020. godine

 

Cenovnik, Istanbul, 2020. godineTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)