Ljubljana Slovenija
Destinacija: Ljubljana, Slovenija, jesen 2024.
Cena: Program je u pripremi!!!

LJUBLJANA & ZAGREB 2024.

P R O G R A M   J E   U   P R I P R E M I !!!

Opšte informacije o programu

  1. dan NIŠ-BEOGRAD-LJUBLJANA

– Sastanak grupe u 00:30h u Nišu na parking kod TC “Roda”. Polazak u 01:00h. Vožnja preko Beograda i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim časovima. Sledi pobilazak grada sa vodičem: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most. Fakultativna poseta Ljubljanskom gradu. Smeštaj u hotel posle 14h. Slobodno popodne. Noćenje.

  1. dan LJUBLJANA-BLED-BOHINJ-LJUBLJANA

– Doručak. Slobodno vreme u Ljubljani ili fakultativni odlazak na Bled i Bohinj. Jezero Bled je biser slovenačkih Alpa, okružen planinskim vrhovima, a na sredini jezera nalazi se ostrvce na kojem je crkva Svete Marije. Dolaskom na Bled predviđeno slobodno vreme za individualne aktivnosti, a naši predlozi su: šetnja uz jezero, poseta bledskoj tvrđavi sa koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolinu, pauza za kafu i čuvene bledske krempite. Nastavak vožnje ka Nacionalnom Parku Triglav i poseta Bohinjskom jezeru koje je najveće prirodno jezero Slovenije. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Ljubljanu. Noćenje.

3.dan LJUBLJANA-ZAGREB-SRBIJA

Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Zagrebu oko 09:00h. Dolazak u Zagreb oko 12h, sledi panoramsko razgledanja grada Trg kralja Tomislava, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, park Zrinjevac, trg Bana Jelačića, katedrala, pijaca Dolac, kamenita vrata, trg svetog Marka, crkva svetog Marka, Sabor, Banski dvori, skupština grada, kula Lotršćak, Cvjetni trg, pravoslavna saborna crkva, hrvatsko nacionalno pozorište. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak za Srbiju oko 18h.

  1. dan BEOGRAD-NIŠ

– Dolazak u Beograd i Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

 

*PROMO CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: RSD

 

*PROMO CENA VAŽI DO POPUNE KAPACITETA

U CENU JE URAČUNATO:
– Prevoz autobusom ili minibusom sa (20 mesta) visoke turističke klase na navedenoj relaciji.
– Smeštaj u hotelu “Medno” u Ljubljani na bazi 2 noćenja sa doručkom, u 1/2 i 1/2 + 1 sobama.
– Obilazak Ljubljane
– Obilazak Zagreba
– Troškovi organizacije i vođstvo puta.

U CENU NIJE URAČUNATO:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje koje nije obavezno, ali ga organizator preporučuje, u ovom slučaju “GENERALI”.
– Poseta Ljubljanskom gradu – 1.500 rsd po osobi
– Poseta jezeru Bled i Bohinj –2.000 rsd po osobi
– Boravišna taksa u iznosu od 750 rsd po osobi.
– Doplata za 1/1 sobu – 3.500 rsd
– Ostali troškovi koji nisu predviđeni programom.

NAČIN PLAĆANJA:

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

 

Galerija, Ljubljana, jesen 2024.

 

Program putovanja, Ljubljana, jesen 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)