Andrićgrad Višegrad
Destinacija: Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Jesen 2024, Bosna i Hercegovina
Cena: rsd

VIŠEGRAD – TREBINJE – MOSTAR – SARAJEVO
2024.

 2 noćenja sa doručkom
PROGRAM JE U PRIPREMI

 

Opšte informacije o programu

Prvi dan NIŠ-VIŠEGRAD-TREBINJE

Polazak autobusa iz Niša oko 01:00 h/ sastanak 30 min ranije/ s parkinga kod TC “Roda”.. Noćna vožnja preko Kruševca, Kraljeva, Čačka i Užica do Višegrada. Dolazak u Višegrad u jutarnjim časovima. Sledi obilazak kamenog mosta i Andrić grada. Fakultativna vožnja brodićem  po Drini u trajanju od 45min.  Oko 12h nastavljamo put ka Trebinju. Vožnja preko Foče, Tjentišta i Gacka do Trebinja. Dolazak u Trebinje oko 16h. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

Drugi dan  TREBINJE-GRAČANICA-TVRDOŠ-MRKONJIĆI-TREBINJE

Doručak. Nakon doručka oko 09:00h sledi obilazak Trebinja sa vodičem: stari grad, trg Jovana Dučića, Njegoševa bista. Slobodno vreme. Zatim sledi fakultativni izlet: obilazak Hercegovačke Gračanice, manastira Tvrdoš i Mrkonjića. Manastir Tvrdoš je poznat i po tome što se u njemu zamonašio Sveti Vasilije Tvrdoški i Ostroški Čudotvorac. Nastavak putovanja do mesta Mrkonjići. Mrkonjići su rodno mesto Svetog Vasilija. Nakon obilaska sledi povratak u Trebinje. Slobodno vreme. Noćenje.

Treći dan  TREBINJE-MOSTAR-SARAJEVO-NIŠ
Doručak. U 08:00h polazak za Mostar. Dolazak u Mostar oko 10:15h. Sledi obilazak grada: Kriva Ćuprija, Begova džamija, stari bazar, spomenik Aleksi Šantiću. Slobodno vreme do 12:30h. Polazak za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo oko 15h, panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a zatim sledi šetnja užim gradskim jezgrom: Saraj, Baščaršija, Inat kuća, most na kome je Gavrilo Princip izvršio atentat na Austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda. Polazak za Niš oko 18:30h. Noćna vožnja do Niša sa pauzama zbog odmora i graničnih formalnosti.

Četvrti dan  NIŠ
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima oko 04:00h. Kraj programa.

*Promo cena aranžmana po osobi  –  rsd 

Redovna cena aranžmana po osobi –  rsd

*promo cena važi do popune kapaciteta

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
– smeštaj u Trebinju – u hotelu “VIV” , (2 noćenja sa doručkom –švedski sto )   u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama
– usluge razgledanja Višegrada, Mostara i Sarajeva
– troškove organizacije i vođenja aranžmana
– Usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Doplatu za 1/1 sobu – 2.500 rsd
– Fakultativnu vožnju brodićem po Drini u Višegradu – 5€
– Izlet do Hercegovačke Gračanice, do manastira, Tvrdoš i do mesta Mrkonjići – 10€.
– Individualne troškove
– Putno zdravstveno osiguranje.

DOPLATE ZA POLAZAK IZ DRUGIH GRADOVA:
– Doplata za polazak iz Beograda (auto put Beograd – Pojate) – 3.000 rsd (minimum 10 putnika)
– Doplata za polazak iz Zaječara i Bora – 2.500 rsd (minimum 4 putnika)
– Doplata za polazak iz Leskovca – 2.000 rsd (minimum 3 putnika)

NAČIN PLAĆANJA:
– prilikom rezervacije 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
– prilikom rezervacije 40%, ostatak čekovima ili administrativnom zabranom

INFORMACIJE O HOTELU:
Hotel “VIV” Trebinje građen je i moderno opremljen po najvišim evropskim standardima projektovanja i gradnje. Smešten je u centru grada, u glavnoj ulici kojom vodi put prema Dubrovniku (20km) i Herceg Novom (40km), a kod samog hotela se skreće prema Hercegovačkoj Gračanici. Hotel je od starog trebinjskog grada udaljen svega sto metara. U sklopu hotela nalaze se  kafići sa letnjom baštom, mesto gde možete odmoriti u prijatnom ambijentu uz veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO TRAVEL

Galerija, Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, jesen 2024.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)