Destinacija: Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, Jesen 2020, Bosna i Hercegovina
Cena: već od 10.500 rsd po osobiveć od 9.500 rsd po osobi : već od 9.500 rsd po osobi

VIŠEGRAD – TREBINJE – MOSTAR – SARAJEVO
JESEN 2020.

23/26.10.2020.

 2 noćenja sa doručkom

Opšte informacije o programu

1.dan Niš-Višegrad-Trebinje
Polazak autobusa iz Niša oko 01:00 h/ sastanak 30 min ranije/ s parkinga Tempa.. Noćna vožnja preko Kruševca, Kraljeva, Čačka i Užica do Višegrada. Dolazak u Višegrad u jutarnjim časovima. Sledi obilazak kamenog mosta i Andrić grada. Fakultativna vožnja brodićem  po Drini u trajanju od 45min.  Oko 12h nastavljamo put ka Trebinju. Vožnja preko Foče, Tjentišta I Gacka do Trebinja. Dolazak u Trebinje oko 16h. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan Trebinje-Zavala-Tvrdoš-Mrkonjići
Doručak. Nakon doručka oko 09:00h sledi obilazak Trebinja sa vodičem: stari grad, trg Jovana Dučića, Njegoševa bista. Slobodno vreme. Zatim sledi fakultativni obilazak manastira Zavala, Tvrdoš i mesta Mrkonjići. Mrkonjići su rodno mesto Svetog Vasilija Ostroškog. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Noćenje.

3.dan Trebinje-Mostar-Sarajevo-Niš
Doručak. U 08:00h polazak za Mostar. Dolazak u Mostar oko 10:15h. Sledi obilazak grada: Kriva Ćuprija, Begova džamija, stari bazar, spomenik Aleksi Šantiću. Slobodno vreme do 12:30h. Polazak Za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo oko 15h, panoramsko razgledanje grada iz autobusa, a zatim sledi šetnja užim gradskim jezgrom: Saraj, Baščaršija, Inat kuća, most na kome je Gavrilo Princip izvršio atentat na Austrougarskog prestolonaslednika Franca Ferdinanda. Polazak za Niš oko 18:30h. Noćna vožnja do Niša sa pauzama zbog odmora i graničnih formalnosti.

4.dan Niš
Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima oko 04:00h. Kraj programa.

*Promo cena aranžmana po osobi  – 9.500 rsd 

Redovna cena aranžmana po osobi – 10.500 rsd

*promo cena važi do popune kapaciteta

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
– smeštaj u Trebinju – u hotelu “Leotar” *, (2 noćenja sa doručkom –švedski sto )   u 1/2 i 1/3 sobama
– usluge razgledanja Višegrada, Mostara i Sarajeva
– troškove organizacije i vođenja aranžmana
– Usluge licenciranog pratioca grupe

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Doplatu za 1/1 sobu – 30€
– Individualne troškove
– Fakultativnu vožnju brodićem po Drini u Višegradu – 5€
– Izlet do manastira Zavala, Tvrdoš, Mrkonjića i do pećine Vjeternice – 15€ za odrasle i 10€ za decu do 12 godina.

Način placanja :
– prilikom rezervacije 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska.
– prilikom rezervacije 40%, ostatak čekovima ili administrativnom zabranom do 15.12.2020.

Informacije o hotelu:
Hotel Leotar se nalazi u samom centru Trebinja, na obali reke Trebišnjice. Okružen je zelenilom i pruža prelep pogled na stari grad.. Hotel je izgrađen u Hercegovačko-mediteranskom stilu. Nedavno je renoviran, po zahtevima savremenih standarda. Svaka prostorija je klimatizovana, poseduje kablovsku TV, telefon, mini-ba, sef i bežični pristup internetu.

 Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ZA OVO PUTOVANjE VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO – YUTA STANDARD

Galerija, Višegrad, Trebinje, Mostar, Sarajevo, jesen 2020.Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)