Hotel Aegean Melathron Thalaso Spa

Hotel Aegean Melathron Thalaso Spa, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Aegean Melathron Thalaso Spa je luskuzni hotel...
HB već od rsd 7.400rsd dnevnoHB već od 6.700rsd dnevno

Hotel Aegean Melathron, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Athos Palace Kalitea

Hotel Athos Palace

Hotel Athos Palace, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Athos Palace se nalazi na peščanoj plaži, 2 km od mesta Kalitea, na...

Hotel Athos Palace, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Macedonian Sun Kalitea

Hotel Macedonian Sun

Hotel Macedonian Sun, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Macedonian Sun je hotel tradicionalne arhitekure smešten na vrhu...
već od rsd

Hotel Macedonian Sun, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Palini Kalitea

Hotel Palini

Hotel Palini, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Pallini se nalazi u okviru kompleksa G-hotela, udaljen je 800m od Kalitee...
već od rsd

Hotel Palini, Kalitea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Kalitea (u prevodu lep pogled) je dobila ime po prelepim vidikovcima koje poseduje. Nalazi se „u centru“ Kasandre (90 km. autoputem od Soluna), sa četinarskim šumama u okruženju, po svemu prilagođeno potrebama savremenog turizma a ima i jednu od najlepših peščanih plaža Halkidikija, čime su ispunjeni svi uslovi za kvalitetan, sadržajan i prijatan godišnji odmor.

Zaliv i plaža uzvišenjem su odvojeni od naselja pa se, iz prostranog parka i sa terasa desetak restorana i kafića, može uživati u panoramskom pogledu. Tu je i pešačka zona sa mnoštvom prodavnica i letnjih bašti, LIDL i drugi supermarketi, turističke i rent a car agencije, banka, pošta, apoteka kao i sadržaji za večernju zabavu. Mesto je popularno među turistima iz cele Evrope a Solunjani, zbog dobrog provoda, ovde „skoknu“ čak i na kratko – vikendom.Kalitea je najpoznatije mesto na Halkidikiju za noćni provod sa brojnim barovima i noćnim klubovima koji se nalaze van rezidencijalnog dela mesta.
Dovoljno je pola sata, uređenim šetalištem uz šumu, do popularnog hotelsko-turističkog kompleksa, na velikoj plaži, južno od letovališta. Najinteresantniji organizovani izleti su krstarenja („Sveta Gora“ ili „zaliv Toroneos“) i „Waterland“ a redovnim autobuskim linijama lako i brzo se stiže u Polihrono, Hanioti ili Pefkohori, odnosno u Nea Mudaniu ili Solun.

Lokacija letovališta Kalitea – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)