Titova Vila Zlatibor
Destinacija: Kompleks Titova Vila, Zlatibor, Srbija

Kompleks Titova Vila, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

Kompleks Titova Vila predstavlja prostrani apartmantski stambeno-poslovni kompleks koji čini šest zgrada sa ukupno 690 apartmana. Nalazi se na 1000 metara nadmorske visine, nedaleko od gradskog centra i naselja Palisad, okružen borovom šumom i parkom na otvorenom, što ga čini idealnim mestom za pravi planinski odmor. Svaka zgrada u okviru kompleksa nosi specifičan naziv, te je boravak moguće odabrati u vilama Vardar, Avala, Durmitor, Jahorina, Istra ili Triglav. Verujemo da nesebična lepota prirode zaslužuje naše poštovanje tako da u wellness i spa centru možete osetiti blagodeti boravka na planini vazduha, vode, toplote i hladnoće u simbiozi sa lekovitim preparatima koji dolaze iz dubine mora. U okviru kompleksa nalazi se i originalno zdanje Titove Vile koja je, kao zaštićeno kulturno dobro, očuvana i renovirana, te sada uz novu namenu kao muzej-restoran nastavlja da čuva istoriju i svim svojim posetiocima pruža priliku da zavire u deo njene prošlosti. U okviru Titove Vile Zlatibor možete birati vaš boravak u nekoliko različitih tipova apartmana.
Na raspolaganju su vam klasik, komfort, premium i luks apartimani. Funkcionalnost apartmana odlikuje se time da, bez obzira na kvadraturu, svaki apartman poseduje zasebnu spavaću sobu, kao i dnevni boravak i terasu. Apatmanski kompleks Titova Vila gostima nudi izuzetan kvalitet gradnje sa naglaskom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme u skladu sa najsavremenijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti.

 

Galerija kompleks Titova Vila, Zlatibor, Srbija zimovanje 2024.

 

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:

 Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)