Hotel Paladium Kripoigi Kasandra

Hotel Paladium

Hotel Paladium, Kriopigi, Grčka letovanje 2023. Hotel Paladium Lokacija: nalazi se na oko 800 m od plaže, 2 km od centra grada Hotelski sadržaji:...
već od rsd

Hotel Paladium, Kriopigi, Kasandra, Grčka

Alexander the Great Kriopigi

Hotel Alexander the Great

Hotel Alexander the Great, Kriopigi, Grčka letovanje 2023. Alexander the Great Lokacija: Nalazi se na jednoj od najlepših obala Grčke, iznad...
već od rsd

Alexander the Great, Kriopigi, Kasandra, Grčka

Hotel Alkion Kriopigi

Hotel Alkion

Hotel Alkion, Kripigi, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2023. Hotel Alkion se nalazi nedaleko od Kriopigija, okružen zelenilom. Turisti su...
već od rsd

Hotel Alkion, Kripoigi, Kasandra, Halkidiki, Grčka

Hotel Kriopigi Kasandra

Hotel Kriopigi

Hotel Kriopigi, Kriopigi, Grčka letovanje 2023. Hotel Kriopigi se nalazi na atraktivnoj lokaciji u centru naselja, na udaljenosti 90km od Soluna....
već od rsd

Hotel Kriopigi, Kriopigi, Kasandra, Grčka

Opšte informacije o letovalištu

Kriopigi (u prevodu izvor hladne vode) je smešten na najzapadnijem poluostrvu Halkidikija, Kasandri, 86km južno od Soluna.
Kriopigi je čudesno letovalište u zalivu Torones, zaštićeno zelenilom borovih šuma. Po slavnom Herodotu tu se nalazio Neapolis koji je bio naseljen još u 5. veku p.n.e.
Današnji Kriopigi odlikuju stare građevine sa karakterističnom arhitekturom koje su u harmoniji sa modernim hotelima, vilama, barovima, marketima.
Zbog svoje udaljenosti od plaža, smeštaj u Kriopigiju je osetno jeftiniji nego u drugim mestima Kasandre. Kriopigi se preporučuje turistima koji su se na odmor uputili sopstvenim prevozom, pa tako ovo mirno mesto koriste kao bazu za polazak na ostale plaže prelepe Kasandre.

Lokacija letovališta Kriopigi – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)