Kuća Vesko Rafailovići
Destinacija: Kuća Vesko, Rafailovici, Crna Gora
Cena: RO već od 3.800 rsd

Kuća Vesko, Rafailovici, letovanje 2021.

Kuća Vesko – se nalazi na 70 metara do mora.
Svaka jedinica ima balkon negde manji negde veći, sobe su kompaktne ( nisu prevelike). Imaju frižider, čase, šolje, svoje kupatilo. Čisto i uredno je. Žena koja održava kuću je stalno prisutna. Menjanje peškira na 2 dana.  U dvorište ima uslužna kuhinja i veš mašina.

Napomena Covid-19:
Poštovani klijenti, obaveštavamo Vas da usled Covid-19 pandemije postoji mogućnost da na destinaciji na kojoj putujete važe posebna pravila, a zbog Vaše lične bezbednosti koje je predvidela Vlada države u kojoj se nalazite. Ta pravila mogu se odnositi i na smeštajnu jedinicu u kojoj se nalazite, na njen način opremljenosti kuhinje u studijima i apartmanima, način zamene posteljina, peškira, ponude hrane i pića.
Usled situacije sa korona virusom, ovaj objekat preduzima korake kako bi zaštitio zdravlje gostiju i osoblja. Stoga određene usluge i sadržaji možda nisu u potpunosti ili uopšte dostupni.
Hvala na razumevanju.

Cena smeštaja Kuća Vesko , Rafailovići, Crna Gora letovanje 2021.

Smeštaj 1/2 soba 1/3 soba
Usluga RO RO
Jun 3.800 4.800
Jul / Avgust 5.300 6.700
Septembar 4.700 5.300

Cene po smeštajnoj jedinici po danu u dinarima (RSD)

Legenda:
1/2 soba – dvokrevetna soba
1/3 soba – trokrevetna soba

Galerija Kuća Vesko, Rafailovici, letovanje 2021.

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)