Opšte informacije o letovalištu

Lassi je poluostrvo, koji razdvaja lagunu Koutavos na istoku i veliki argostolski zaliv na zapadu. Mesto Lasi je udaljen od aerodroma 11 km. Omiljeno je turističko odredište mnogih turista zbog plaža koje su posute belim i sivim peskom:  Kalamia, Gradakia, Makris Gialos…I ljubitelji sportova na vodi ovde će uživati.

Bogatu ponudu dopunjuju živopisne radnje i brojni noćni lokali. Lassi je topla preporuka za sve koji se odluče za Kefaloniju, najveće ostrvo Jonskog mora ali i najprivlačnije grčko ostrvo.

Lokacija letovališta Lasi – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)