Hotel Neva Kiten
Destinacija: Hotel Neva, Kiten, Bugarska
Cena: 10 FB već od RSD

Hotel Neva, Kiten, letovanje 2020

Hotel Neva se nalazi  u Kitenu i  sastoji se iz tri zgrade. Peščana plaža Atliman je udaljena oko 200 metar. Gostima je na raspolaganju predvorje sa recepcijom, restoran, lobi bar, sef na recepciji (uz doplatu), besplatan bežični internet na recepciji. Spoljni sadržaji uključuju bazen, ležaljke i besplatne kišobrane na bazenu. Za decu, hotel nudi igralište za decu i dečiji bazen za decu. Hotel nema lift. U hotelu se nalazi višenamensko igralište (npr. Odbojka, košarka, tenis). Hotel nudi dvokrevetne sobe sa do dva pomoćna ležaja, kupatilo, SAT / TV, frižider, klima uređaj, telefon i balkon. Dečiji krevetac se dodatno doplaćuje.

 

NAPOMENA: Direktnom kupovinom aranžmana u poslovnici Maestro Travel, poklanjamo Vam 6GB mobilnog interneta za korišćenje tokom Vašeg odmora u Bugarskoj!

Galerija Neva, Kiten, letovanje 2020

Kontaktirajte nas za cenu smeštaja

Ukoliko ste zainteresovani za cenu smeštaja u ovom hotelu/vili, možete popuniti formu ispod i naši operateri će Vas, nakon provere, vrlo brzo kontaktirati.

Vaše ime: *
Vaše prezime:
Vaša e-pošta: *
Kontakt telefon: *
Broj odraslih osoba: * (starijih od 11.99 godina)
Broj dece: * (starosti od 2 do 11.99 godina)
Datum polaska: *
Datum dolaska: *
Dodatni komentar:Turistička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)