4 YOU FAMILLY METAMORFOSI

Apartmani 4 You Family

Apartmani 4 You Family, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. 4-You Family Apartments je sigurno i komforno zdanje koje pruža...
već od rsd

Apartmani 4 You Family, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Apartmani 4 You

Apartmani 4 You, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Apartmani 4 You su smešteni je na svega 150 metara od plaže, u...
RO već od 3.800rsd dnevnoRO već od 2.900rsd dnevno

Apartmani 4 You, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Metamorfosis je mesto na severozapadu Sitonije, nalazi se na oko 95 km od Soluna, ovo je verovatno jedno od najlepših turističkih mesta u Severnoj Grčkoj.
Metamorfosi nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija, jer ima predivne plaže koje počinju na mestu gde se završavaju stare borove šume, idealno je za kupanje i sunčanje, ovo mesto će vas kako i sam naziv kaže preporoditi.
Izuzetan je park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora.
Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu.Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana.
Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamofosi pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.

U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfosi ima različite prilaze vodi od peščano – šljunkovitih, preko krupno šljunkovitih do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce tako da na njima možete uživati do kasnih popodnevnih sati.

Lokacija letovališta Metamorfosis – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)