Hotel Blue Dolphin

Hotel Blue Dolphin, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024.   Galerija slika Blue Dolphin, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki,...
već od rsd4bb već od 4.700rsd dnevno

Hotel Blue Dolphin 4*, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Apartmani 4 You Family

Apartmani 4 You Family, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024.   Galerija slika Apartmani 4 You Family, Metamorfosi,...
već od rsd4RO već od 2.700rsd dnevno

Apartmani 4 You Family, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Vozina

Hotel Vozina, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Vozina je aparthotel novijeg datuma renoviranja koji se nalazi na oko...
RO već od 2.850rsd dnevnoRO već od 2.300rsd dnevno

Hotel Vozina, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Apartmani 4 You

Apartmani 4 You, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka letovanje 2024.   Galerija slika Apartmani 4 You, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki,...
RO već od 3.800rsd dnevno4RO već od 2.700rsd dnevno

Apartmani 4 You, Metamorfosi, Sitonija, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Metamorfosis je mesto na severozapadu Sitonije, nalazi se na oko 95 km od Soluna, ovo je verovatno jedno od najlepših turističkih mesta u Severnoj Grčkoj.
Metamorfosi nazivaju i vazdušnom banjom Halkidikija, jer ima predivne plaže koje počinju na mestu gde se završavaju stare borove šume, idealno je za kupanje i sunčanje, ovo mesto će vas kako i sam naziv kaže preporoditi.
Izuzetan je park koji je idealan za prijatne šetnje u pomešanim mirisima četinara i mora.
Okolina parka je centar dešavanja u ovom malom i mirnom mestu.Tu se nalazi većina taverni, kafića i restorana.
Ako želite da negde pobegnete od gužve i vreve onda je Metamofosi pravi izbor. Ako Vam neće smetati nedostatak noćnog života i burnijih sadržaja, eto samo još jedne potvrde da će Vas očarati, a sasvim sigurno i preporoditi i opustiti.

U zavisnosti od dela plaže koji posmatrate možemo reći da Metamorfosi ima različite prilaze vodi od peščano – šljunkovitih, preko krupno šljunkovitih do kamenih (samo pri ulasku u more), ali celu plažu greje zapadno sunce tako da na njima možete uživati do kasnih popodnevnih sati.

Lokacija letovališta Metamorfosis – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)