Destinacija: Toskana, Italija
Cena: od 139€ po osobiPolazak 08.11.2018. : od 129€ po osobi

TOSKANA – DAN PRIMIRJA – JESENjA PUTOVANjA – ITALIJA

08.11 – 13.11.2018. god

Toskana – jedna od 20 regija Italije koja se nalazi u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka, Montekatini Terme, San Gimignano. Toskana ima bogato kulturno-istorijsko nasleđe, koje se može videti po brojnim muzejima, galerijama, Crkvama i trgovima. Nadaleko je poznata po vinskim regionima i u njoj se proizvode najpoznatija vina Italije – Chianti Classico, Brunelo di Montalcino, Nobile di Montepulciano, Vernaccia. Svi ovi faktori doprineli su da Toskana bude jedna od turistički najposećenijih regija u svetu.

1 dan: NIŠ – BEOGRAD – BOLONjA
Sastanak grupe u 17.00 h Parking RODA Mercator Niš. Polazak iz Niša u 17:30h. Iz Beograda polazak sa turističkog terminala Lasta u 20:00h.
Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.

2 dan: BOLONjA – MONTEKATINI TERME
U jutarnjim satima dolazak u Bolonju – jedan od najzanimljivijih gradova. Bolonja je jedini na svetu čiji je centar istorijski grad, grad kolonada, veličanstvenih palata, duge akademske tradicije.
Panoramski obilazak: Trg Maggiore, fontana Nettuno, bazilika San Petronio, tornjevi Asineli i Garizenda… Slobodno vreme za individualne aktivnosti, oko 13 časova predviđen polazak za Montecatini Terme. Dolazak u Montecatini Terme i smeštaj u hotel *** posle 15 časova. Slobodan dan za šetnju i individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3 dan: MONTEKATINI TERME – FIRENCA – MONTEKATINI TERME
DORUČAK. Fakultativno celodnevni izlet za Firencu. Razgledanje grada-pešačka tura: Palazzo Medici, Santa Maria del Fiore, Duomo e Battisterio, Basilica della Santissima Annunziata, Basilica Santa Croce, Casa di Dante, Biblioteca Nazionale, Ponte Vecchio…..
Slobodno vreme za individualne aktivnosti u gradu umetnosti. Povratak u Montekatini terme u večernjim časovima. NOĆENJE.

4 dan: MONTEKATINI TERME – SIENA – SAN ĐIMINJANO – MONTEKATINI TERME
DORUČAK. Fakultativno celodnevni obilazak Toskane – Siena, rodno mesto Svete Katarine – San Domenico, Casa di Santa Caterina, Piazza del Campo Duomo e Battisterio… Uživanje i predah na prelepom gradskom trgu Sijene na kome se tradicionalno održavaju konjičke trke.
Nestvarni San Gimignano – poznat po brojnim srednjevekovnim tornjevima. Šetnja starim jezgrom i vijugavim uličicama ovog prelepog gradića smeštenog u pokrajini Chianti – poznatoj po istoimenom vinu.
Povratak u Montecatini Terme u večernjim satima. NOĆENJE.

5 dan: MONTEKATINI TERME – PIZA – MONTEKATINI TERME – BEOGRAD – NIŠ
DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Srbiju oko 16 časova, a mi Vam preporučujemo fakultativni izlet Piza i Luka. Piza – jedna od glavnih luka renesansnog doba i glavna suparnica Đenovi za prevlast nad Ligurijskim morem: Duomo, Torre Pendente, Piazza dei Miracoli. Nastavak vožnje ka Luki – jednom od najlepših gradova Toskane: Piazza dell Anfiteatro, Piazza Napoleone, Duomo di San Martino, rodna kuća Đakomo Pučinija… Slobodno vreme.
Povratak u Montecatini Terme po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 16 časova. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

6 dan: BEOGRAD – NIŠ
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 06.00h ujutru odnosno 09:00h u Niš. (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa

Aranžman obuhvata:
– Prevoz autobusom turističke klase na relaciji prema programu
– Smeštaj u hotel *** u Montecatini Termama na bazi 3 noćenja sa doručkom
– Obilasci prema programu
– Usluge vodiča pratioca za vreme trajanja aranžmana
– Organizaciju putovanja

Aranžman ne obuhvata:
– Međunarodno putno osiguranje
– Fakultativne izlete
– Obaveznu gradsku taksu koja se plaća na licu mesta za hotele 3* – 1€ dnevno po osobi

CENOVNIK, TOSKANA, ITALIJA, DAN PRIMIRJA, JESENJA PUTOVANJA

Mesto i datum programa Beograd
08.11.-13.11.2018.
Niš
08.11.-13.11.2018.
Vrsta sobe 1/2 1/1 1/2 1/1
Cena po osobi 139 184 149 194
Promo cena 129 174 139 184

Cene aranžmana po osobi za 3 noćenja u eurima (€)

Fakultativni izleti i doplate:
– Izlet Firenca -30€ odrasli / 25 € deca do 11.99 god,
– Izlet za Sienu i San Gimignano – 30 € odrasli / 25 € deca do 11.99 god,
– Izlet za Pisu i Luku -25 € odrasli / 20 € deca do 11.99 god.
– Doplata za polaske iz Novog Sada, Negotina, Bora, Zaječara – 15€ po osobi, Leskovca – 10€ po osobi
Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera), i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate, kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.

Popusti i doplate:
– Dete do 11,99 godina u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust od 10 % na cenu aranžmana.
– Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.
– Rezervacija jednokrevetnih soba je isključivo NA UPIT uz doplatu od 45 €.

Uslovi plaćanja:
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke UniCredit Bank, za efektivu, na dan uplate. 40% prilikom rezervacije, ostatak na rate do 15.12.2018. godine

Aranžman je rađen na bazi minimum 50 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA MAESTRO TRAVEL – YUTA STANDARD

GALERIJA, TOSKANA, ITALIJA, DAN PRIMIRJA, JESENJA PUTOVANJATuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)