Hotel Pomegranate Wellness Spa

Hotel Pomegranate Wellness Spa, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Pomegranate Wellness Spa Lokacija: Hotel se nalazi...
već od rsd

Hotel Pomegranate Wellness Spa, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Portes Beach Hotel Nea Potidea

Hotel Portos Beach

Hotel Portos Beach, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Portos Beach Lokacija: Portes Beach se nalazi u prelepoj bašti...
već od rsd

Hotel Portos Beach, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Kasandra Mare Nea Potidea Kasandra

Hotel Kasandra Mare

Hotel Kasandra Mare, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Kasandra Mare  Lokacija: nalazi se na 50m od plaže, 2 km od...
već od rsd

Hotel Kasandra Mare, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Hotel Istion Club & Spa

Hotel Istion Club & Spa, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka letovanje 2024. Hotel Istion club & SPA se nalazi na oko 2km od mesta...
već od rsd

Hotel Istion Club & Spa, Nea Potidea, Kasandra, Halkidiki, Grčka - Letovanje 2024

Opšte informacije o letovalištu

Nea Potidea ili “Najlepša plaža Kasandre” kako su je mnogi prozvali prvo je mesto na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Gradić Nea Potidea su osnovale izbeglice iz istočne Trakije 1922 godine, na mestu starog naselja Potidea.
Geografski položaj je izuzetan obzirom da Nea Potidea leži na veoma važnoj vojnoj strateškoj koti i udaljena je svega 60km južno od Soluna i da je zapljuskuju vode dva zaliva: Termaikos i Toroneos te da leži na samom ulasku na poluostrvo Kasandra. Nad kanalom je impresivan most visine 18m koji spaja Kasandru sa kopnom Halkidikija.
Današnja Nea Potidea broji oko 1000 stalnih žitelja a od infrastrukture ima: restorane, barove, taverne, trgovine i supermarkete, zabavni park za decu, klub za sportove na vodi.
Zahvaljujući svojoj lepoti Nea Potidea je pravo turističko mesto. Zaštitnikom grada se smatra Sv. Georgije čiju su ikonu doneli doseljenici iz istočne Trakije.

Lokacija letovališta Nea Potidea – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)