Opšte informacije o letovalištu

Nea Roda je malo mesto sa lepim, popločanim šetalištem uz more i malom lukom. Duž malog šelitašita se nižu restorani i kafići sa fantastičnim pogledom na more, savršeni za uživanje u hrani, piću i pogledu. Ima i nekoliko manjih igraonica za decu u okviru kafića. Mesto je savršeno za miran odmor. Plaža u mestu je dugačka i uglavnom peščana – nešto krupniji pesak i na obali i u vodi.

Za one koji žele da obilaze Atos i plaže, na samo 4km od Nea Rode nalazi se jedna od najleppših plaža na Atosu Komitsa, a još bliže je Vulitsa, dok je na samom izlazu in Nea Rode je pomenuta plaža ispred Legend bara koja se takođe ubraja u najlepše. Na samo dva kilometra od Nea Rode je mesto Tripiti iz kojeg polazi trajekt za ostrvo Amuliani na kojem postoje fenomenalne plaže. Ovo ostrvo možete posetiti jednom ili više puta iz Nea Rode na čitav dan i sigurno ćete biti oduševljeni bistrinom mora, plažama, sitnim peskom. Cena trajekta za auto je 10€ i traje dvadesetak minuta, a karta po osobi je 2.5€.

Lokacija letovališta Nea Roda – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)