Opšte informacije o letovalištu

LETOVALIŠTE NEI PORI – Koračajte stopama Afrodite na mestu gde je ona iskoračila iz mora,krenite putem Zevsovog hrama, postite mesto u kome je Aris vodio ratove – dođite u Nei Pori.
U podnožju Olimpa, planine na kojoj su, prema helenskoj mitologiji, živeli bogovi, na obali Egejskog mora nalazi se oblast Pijerija, čuvena po 70 km dugačkoj obali, kao i po umerenoj i blagoj klimi sa svežim i prijatnim noćima. Nei Pori je poznati turistički centar ove oblasti.

Nei Pori se nalazi na 36 km od grada Katerini koji je glavni centar oblasti. Ovo lepo mestašce ima 630 stanovnika. Nei Pori je karakterističan po odlično uređenoj prelepoj peščanoj obali, širokim ulicama, trgovima, brojnim dečjim igralištima, tavernama i barovima.
Nekada malo ribarsko mesto Nei Pori je danas novoizgrađena i modernizovana destinacija koja nudi idealnu kombinaciju između tradicije i sadašnjosti, između mitova i stvarnosti. Egzotična mediteranska vegetacija, fascinantan pogled na planinu čiji vrh je obavijen gustim oblacima, kristalno čisto more, sve ono što čini Nei Pori mestom kao iz bajke.
Zato i ne čudi što se turisti vraćaju jer uvek im preostane nešto novo, nešto neistraženo što je dovoljno inspirativno da ih natera da ponovo posete Nei Pori.

Svaki turista u Nei Poriju ne sme propustiti da poseti Stari Pori. To je stari deo Nei Porija koji sa sobom nosi očigledni duh prošlosti. Stoga je vrlo interesantan kao turistička atrakcija.

Lokacija letovališta Nei Pori – prikaz na Google mapiTuristička agencija Maestro Travel Niš, letovanje, zimovanje, putovanja, avio karte - sve na jednom mestu!

Facebook Twitter Google+
Maestro Travel se kao bavi organizovanjem: letovanja, zimovanja, đačkog i omladinskog turizma, putovanja u evropske i svetske metropole, kongresnog i zdravstvenog turizma, pružanjem usluga autobuskog, minibus i kombi prevoza, rent a car usluga, kao i prodaje avio karata i rezervacije hotelskog i ostalih vidova smeštaja. Agencija je osnovana 08.01.2015.god i poseduje OTP licencu br. 4/2015 od 02.02.2015. god.
Obrenovićeva 17/1a, Niš, Srbija Niš Srbija 18000 Srbija
error: Bez pisanog odobrenja autora tekstova i slika, nije dozvoljeno preuzimanje sadržaja sa portala www.maestrotravel.rs (Zakon o autorskom i srodnim pravima)